- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.261
bu keratinin son kullanma tarihi gibi bişeyi var mı? kuzenimle ortak alıcaz 1000ml olandan bozulma ihtimali var mı?
sevgili kılıçbalığı...paylaşımın için teşekkür ederiz gerçekten çok güzel olmuş ellerine sağlık.benimde çok düşündüğüm bir şey iyiki paylaşmıssın ,bende uygulamayı çok istiyorum acaba ürünü nasıl temin edebilirim yardımcı olursan çok sevinirim.saçlarım kötü durumda acil yardmına ihtiyacım var:)
Sevgili Kılıçbalğı geçen yaz pahalı bir kuaförde avuç dolusu para verip keratin yaptırdıktan sonra(mayıs 2011) burayı keşfetmiştim.Birde saçlarımın keratini deniz vb.etkenlerle Ağustos ayından itibaren bozulmaya başlayınca birdaha kuaförde keratin yaptırmamaya karar verdim. Forumun en güzel tarafıysa tecrübelerinizi kullanarak, paylaşarak insanlara sizin ve diğer arkadaşların yardımcı olması.Yaz geliyor bende artık aranıza katılıp sizin yardımınızla denenmiş doğru ilacı alırım derken burada neler olmuş böyle.Birileri hoşnut değil diye neden bizler (eminim benim gibi düşünen pek çok kişi vardır) mağdur olalım ki ? Lütfen denediğiniz keratini biz ortak almak isteyenler alıp paylaşalım:)
Sevgili Kılıçbalğı geçen yaz pahalı bir kuaförde avuç dolusu para verip keratin yaptırdıktan sonra(mayıs 2011) burayı keşfetmiştim.Birde saçlarımın keratini deniz vb.etkenlerle Ağustos ayından itibaren bozulmaya başlayınca birdaha kuaförde keratin yaptırmamaya karar verdim. Forumun en güzel tarafıysa tecrübelerinizi kullanarak, paylaşarak insanlara sizin ve diğer arkadaşların yardımcı olması.Yaz geliyor bende artık aranıza katılıp sizin yardımınızla denenmiş doğru ilacı alırım derken burada neler olmuş böyle.Birileri hoşnut değil diye neden bizler (eminim benim gibi düşünen pek çok kişi vardır) mağdur olalım ki ? Lütfen denediğiniz keratini biz ortak almak isteyenler alıp paylaşalım:)
merhaba hanımlar,sonunda ben de evde uygulama yaptım ancak kıvırcıklarımı sevdiğim için keratin yuklemesi yapayım dedimnette yaptıgım araştırmalar sonucu bu tip uygulama yapılıyormuş fiyatı da 50-70 lira arası yani ucuz föne nazaran.neyse uzun lefın kisası
ben ve kızım ikişer maske taktık
eldivenlerimizi geçirdik
canım kızım tek tek urunu saçlarıma sürdu diplere değdirmeden
bu arada camlarımız açık,odada rüzgarlar esiyor
işlem bitiince saçlarımı bi güzel taradım
streç film ve havlu ile sardım
40 dakika beklettim
şu ana kadar ne gözlerimiz ne de ciğerlerimiz yandı,gayet rahattı
açıp normal ısı vermeye başlayınca işin rengi diğşti,ama da atlattım
saçlarımın dalgası gitmesin diye duzleştirme yapmadım da yıkamadım da
gunun sonunda yarın iş günü diye saçlarıma 190 derece ısı ile şekil verdim 1 kerecik
sabah kalktım tuzsuz şampuanla yikadım kuruladım veeeeeeeeeeeeeee saçlarım dümdüz kızlar
uzuldum mu biraznasıl olsa geçici dedim ama saçlarımın parlaklığı,yumuşaklığı super
teşekkur ederim kılıçbalığı
benim gibi ince telli ise saçlarınız 230 dereceye ihtiyacınız yok 190 la da dumduz oluyor güzellerben 24 saat bile beklemeden bu sonucu elde ettim ama kalıcılıgı ne karad olur bilmem zaten güzel dalgalarımı özledim
kılıçbalığı sana bi soru:biz bu işlemı ne kadar sıklıkla yapabiliriz:26:
ayyah herkese gönlüne göre versin
sevgili kılıcbalıgı arkadasın yorumunu desteleyen cok olacaktır benım gibi.yanlıs seylere yonelıp uzulebılecegımız ve gerı donusu uzun surecek bıseyı deneme yanılma yoluyla bulurken. forumu oku dıyeceksınız belkı ama 500 kusur sayfayı okuyabılmek ınanın cok zor oluyor kı cogunu okudugum halde urune nasıl ulasırım anlayamadım.sızden ve sıte yonetıcılerınden rıcamız kullanıp denedgıgınız urunlerı paylasmanız.ornek vereyım gecen gun kuaforde bana bı fırmanın bu tur urunlerını onerdıler ve ben boyle basladım arastırmaya ve az daha alıyodum kı cok alakasız bır kullanım soyledıler.sampuan ,sac kremı ve maske 200 cıvarı ve normal sampuan kullanımı gıbı kullanın ama ınce tarakla tarayarak kurutun.sacınız dum duz olucak dedıler.urunler kratın le alakalı bır brosur aldım ve su an cıkmazdayım.trabzonda yasıyorum ve artık gına geldı toplu sac kullanmaktan.bakımsız tarzan gıbı dolasmaktan.aynaya bakmak ıstemıyorum ınanın.
bir sorum olacaktı maske neden takıyorsunuz bu kullandığınız keratin formeldehitsiz değil mi formeldehit olmayan keratinden koku ve duman çıkmaz.
kızlar bu başlıkta kılıçbalığının ricası üzerine marka paylaşılmıyor ama forumu birazcık kurcalarsanız marka adı verilen başlık var ben ara sıra bakıyorum orada çoğunluk ne kullanmış hangi markadan memnun kalmış hangisini beğenmemiş fikir edinebilirsiniz çok zor değil azıcık bakınsanız inanın fikir sahibi olursunuz bu başlık sadece evde nasıl yaparız bunu öğrenememiz için artı kızcağız almak istemiyor ben olsam bende artık toplu alıp paylaşım yapmam iftiralar havalarda uçuştu çünkü...
kızlar saçıma röfle attırmak istiyorum.. sonrada brezilya fönü yapıcam.. sizce saçlar bu kadar işlemi kaldırabilir mi?
Ben A&S arkadaşımızla ortak aldığımız keratini geçen hafta uyguladım ama nedense saçlarım dümdüz olmadı.Ben nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum.Saçlarımı sodyumsuz küçük şişedeki şampuanla yıkıyorum sonra saç kurutma makinesiyle tamamen kurutup,düzleştiriciyle dümdüz yapıyorum.Keratini saçımın tamamına ince tutamlara sürdükten sonra saçıma streçleyip üzerinede havlu sarıyor 40 dk. bekletiyorum.Yaklaşık 25-30 dk. saçlarımı tamamen kurutuyorum.En sonda 230 derece ile duman kesilinceye kadar küçük tutamları düzleştiriyorum.3 gün sonrasındada saçımı nude ile ılık suyla yıkıyorum.Saçımı kuruttuğumda da nedense arka taraflar hafif dalgalı oluyor .
Nerde hata yapıyorum bilmiyorum kılıçbalığı cevabını bekliyorum,bugünde 3. uygulamayı yapıcam.Umarım bu sefer saçlarım dümdüz olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?