- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.241
kılıçbalığı merhaba.beni tam istediğim yerden vurdun:):):)öyle istiyordum ki brezilya fönü ama evden çıkıp yaptırmaya gitmeye vaktim yok.sayende iki gündür evde yapabileceğimi öğrendim.sürekli okuyorum.çok çok sağol.bende hemen denemek istiyorum ama azıcık saçımında uzamasını istiyorum.turplu su yapayım diyorum keratinden sonra olmaz dimi önce turplu su sonra keratin ne dersin?
marka adı paylasmıyoruz burdaarkadaşlar lütfen markaları ve nerden aldıkalrınızı öğrenebilir miyim acaba kaça aldınız ve tabiki memnun kaldınız mı ? :) tşkler kolay gelsin ben de yapmak istiyorum çok :)
ayrıca söyle bı goz atmak yerıne dıkkatlıe okumanızı tavsıye ederım.zıra bızde yüzlere sayfa okudukkı ınsanları gereksız mesgul etmeyelım dıye........kılıçbalığı bana da yardımcı olursan sevinirim sayfaların hepsine bakamadım ama şöyle bir göz attım özel msj atamıyorum .msj atarsan sevinirim . ben de almak ve yapmak istiyorum tşk ler kolay gelsin .
arkadaşlar lütfen markaları ve nerden aldıkalrınızı öğrenebilir miyim acaba kaça aldınız ve tabiki memnun kaldınız mı ? :) tşkler kolay gelsin ben de yapmak istiyorum çok :)
kılıçbalığı bana da yardımcı olursan sevinirim sayfaların hepsine bakamadım ama şöyle bir göz attım özel msj atamıyorum .msj atarsan sevinirim . ben de almak ve yapmak istiyorum tşk ler kolay gelsin .
marka adı paylasmıyoruz burda
ayrıca söyle bı goz atmak yerıne dıkkatlıe okumanızı tavsıye ederım.zıra bızde yüzlere sayfa okudukkı ınsanları gereksız mesgul etmeyelım dıye........
herkese merhaba,ben yıpranmış röfleli saçlarıma bu uygulamayı yaptım ama saçlarım ıslakken inanılmaz sert ve dolaşık oluyo sanki oryalden yeni çıkmış gibi.nude krem aldım,kullanınca çok iyi ama sanki döktü saçlarımı biraz.Krem kullanmadan da kuruyken yumuşak amaıslakken taramak falan mümkün değil.
Acaba açı röfleli olup da aynı şeyi yaşayan var mı?
hayır canım,sürmüyorum tabiki de ama kremliyken tarıyorum belki bir miktar ulaşıyo olabilir.
Bir de şeyi merak ediyorum ,sizin kullandığınız keratinde de röfleli saçlar için düşük ısı mı kullanılıyor acaba?
canım balık özeldende marka ısmı paylasmıyor dıye bılıyorum ama gercı senın sorun bambaska markanın sahte olup olmadıgını soruyosun en kısa surede sana donecektır.ayrıca 100 msj ın dolmadan ozel msj atamzsın balıga arkadaslık ıstegı gondermen durumu degıstırmeyecek forumda yenısın dıye haber vereyım dedım canımkılıçbalığı öncelikle bu başlık için sana teşekkür etmek istiyorum. ben günlerdir bu başlığı okuyorum ve brezilya fönüyle ilgili hiçbir şey bilmezken sayende epey bi bilgi sahibi oldum. aslında insanlar üşenmeyip önceki sayfaları dikkatle okusalar adını öğrenmek istedikleri keratini de, sakıncalı olan keratinleri de anlamış olacaklar. şampuanından tut, brezilya föününde kullanılabilecek düzleştiriciye kadar tüm ayrıntılar defalarca kez paylaşılmış aslında... şimdi benim sorum şu: ben o keratin markasını internetten arattım ve buldum almayı düşündüğüm site de kuaför malzemeleri satan bir site, ancak bu konuyla ilgili sana danışmam gereken bişey var. çünkü ürün, şekli şişesi fln aynı ürün, ama isminde ufak bir değişiklik var sahte fln olmasından korktum... sana özelden mesaj atıcam ama gönderilmio bnde ekledim seni, kabul et lütfeeenn=))
canım balık özeldende marka ısmı paylasmıyor dıye bılıyorum ama gercı senın sorun bambaska markanın sahte olup olmadıgını soruyosun en kısa surede sana donecektır.ayrıca 100 msj ın dolmadan ozel msj atamzsın balıga arkadaslık ıstegı gondermen durumu degıstırmeyecek forumda yenısın dıye haber vereyım dedım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?