Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

tamam canım hemen uygulamayla ilgili sorularıma geçiyorum :)

benim aldığım üründe bütün işlemler bitip yıkadıktan sonra (setin içinde bulunan anti ageing saç kremi var) diyor ki bu kremi saçınıza sürün diplerine de serum damlatıp masaj yapın. Bunu işlemden sonra 2 yıkamada tekrarlarsanız daha uzun süre kalıcı olur diyor.Siz böyle bişey yapıyo musunuz bir de saç kreminin durulanması gerekmiyor mu ya her yıkamada saç kremini ve serumu sürüp kurutmalıymışım.

merhaba KıIıçbaIıgı, ebay de ingiItereden ısmarIadıgım keratinin içeriği hakkında fikrini aImak istiyorum , henüz uyguIama yapmadım içerigi hakkında biIgim oImadıgı icin sana danısmak istedim

Aqua, Cetyl Alcohol, Stearic acid, Oryza Sativa (Rice) Bran extract, Beta Vulgaris (Beet) Root extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel)Bark/ leaf/Twig extract, Calendula Officinalis flower extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) flower extract, Camellia Sinensis (Green tea) Extract, Behentrimonium Chloride, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed oil, Butyrospermum Parkii (Shea butter), Oenothera Bienis (Evening Primrose) oil, Hippophae Rhamnoides oil, Chondrus Crispus (Carageenan) extract, Maris Sal (Dead Sea salt), Dehydroacetic acid, Aloe (Vera) Barbadensis leaf juice, Allantoin, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Squalane, Ascorbic acid, Borago Officinalis (Borage) seed oil, Fragrance, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohaxene Carboxaldehyde, Butylphenyl methylpropinonal, Coumarin, Linalool, Limonene, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate.

İçerik iyi görünüyor, kaç gr aldın bilmiyorum ama normal brezilya fönü uygulamasının haricinde rahatlıkla derin bakım kremi olarak kullanılabilir...

tamam canım hemen uygulamayla ilgili sorularıma geçiyorum :)

benim aldığım üründe bütün işlemler bitip yıkadıktan sonra (setin içinde bulunan anti ageing saç kremi var) diyor ki bu kremi saçınıza sürün diplerine de serum damlatıp masaj yapın. Bunu işlemden sonra 2 yıkamada tekrarlarsanız daha uzun süre kalıcı olur diyor.Siz böyle bişey yapıyo musunuz bir de saç kreminin durulanması gerekmiyor mu ya her yıkamada saç kremini ve serumu sürüp kurutmalıymışım.

Biz bu ürünü kullanmadık aldığımız set değildi, kullanma talimatını açık açık yazmamışlar mı? Durulanmayan saç bakım kremleride var biliyorsun sen istersen bunu googlda bir araştır veya aldığın yere mail at ben kullanmadığım için bilemiyorum...

İçerik iyi görünüyor, kaç gr aldın bilmiyorum ama normal brezilya fönü uygulamasının haricinde rahatlıkla derin bakım kremi olarak kullanılabilir...

Biz bu ürünü kullanmadık aldığımız set değildi, kullanma talimatını açık açık yazmamışlar mı? Durulanmayan saç bakım kremleride var biliyorsun sen istersen bunu googlda bir araştır veya aldığın yere mail at ben kullanmadığım için bilemiyorum...

sadece bu şekilde yazıyor. yakamadan sonra kremi sürün diplere serum damlatın ve kurutun.. Şimdi 2. uygulamamı yapıyorum umarım daha iyi olur :S

Az önce bitirdim fönümü. Canım çıktı :(
Canım annem de o kadar uğraştı, o da olmasa sabah 5e kadar falan bitiremezdim sanırım =)
Çok sağol her şey için KılıçBalığı :31:

kılıçbalığım ne zamandır teşekkür için nete girmek istedim bir türlü olmadı...
sen var yaa süpersin:) saçlarımdaki farkı farketmeyen kalmadı. ama sanırım bi kötülük yapıorum ve yaptığım muhteşem işi söylemiorum kimseye:) kadınlar kulübü sırrım diye gülüorum içimden...
oo bu ne parlaklık diyenlerin sayısı her geçen gün artıyor:)
tam düz deil ama haliyle çünkü tek seferde beklemiodum benim o inanılmaz saçlarımın dümdüz hale gelmesini...ben şu anki halinden bile çok memnunum...ikincisini yapmak için sabırsızlanıorum.

emeğine sağlık canım...
öpüyorum:)

kılıçbalığı ben de keratinimi yaptım sonunda ve dün gece yıkadım ve sana o kadar çok dua ettimki bilemezsin Allah razı olsun cnm iyiki açmışsın bu topiği

kılıçbalığım ne zamandır teşekkür için nete girmek istedim bir türlü olmadı...
sen var yaa süpersin:) saçlarımdaki farkı farketmeyen kalmadı. ama sanırım bi kötülük yapıorum ve yaptığım muhteşem işi söylemiorum kimseye:) kadınlar kulübü sırrım diye gülüorum içimden...
oo bu ne parlaklık diyenlerin sayısı her geçen gün artıyor:)
tam düz deil ama haliyle çünkü tek seferde beklemiodum benim o inanılmaz saçlarımın dümdüz hale gelmesini...ben şu anki halinden bile çok memnunum...ikincisini yapmak için sabırsızlanıorum.

emeğine sağlık canım...
öpüyorum:)

Niye söylemiyorsun kız, hain seni:1:
Seninde emeğine sağlık canım, ikincide çok daha iyi olacaktır, güle güle kullan...

kılıçbalığı ben de keratinimi yaptım sonunda ve dün gece yıkadım ve sana o kadar çok dua ettimki bilemezsin Allah razı olsun cnm iyiki açmışsın bu topiği

Allah senden de razı olsun canım, güle güle kullan saçcağızlarını...

Normal sac kremi kullanabiliyomuyuz ya? Buarada saclarim cok guzel oldu kilicbaligi tesekkurler bildiklerini paylastigin icinn

İstediğin saç kremini kullanabilirsin canım... Güle güle kullan, rica ederim...

saçlarımda kaynakta var olur mu acaba

Olur ama daha zahmetli olur ve çok ürün harcarsın canım...

Bu arada toplu cevap, fotoğraflarınızı bekliyoruz...

cevap icin cok tesekkürIer 100 mI satın aIdım, saçIarım da bir isIem yok yanIız fön cektigim icin kuru vede banyodan cıktıgım gibi kuIIanamıyorum cok eIektirikIeniyo,ince teIIi ve daIgaIı
benim icin biraz düz oIsun ve eIektirikIenme gitsin yeter bıktım fönden masadan hafta ici uyguIamayı yapıp fotoIarı payIasıcam
daha önce esimIe sacıma straight therapy yaptıgımız icin deneyimIiyiz oda cok ugrastırıyo ama yaptıgıma pisman oIdum saçIarım dahada kurudu vede fön cekmeden kuIIanamıyordum sadece biraz daha koIay düzIesiyordu okadar
asIında breziIya fönüyIe aynı oIdugunu sanmıstım Türkiyedeki kuaför sayesinde , bana breziIya fönü diye straight therapy gösterdi bende pahaIı oIdugu icin internetten siparis verdim abIamsa o kuaföre yaptırdı oda cok pisman oIdu hic beIIi oImadı burda topiği okuyunca anIadım ne yaptıgımı
bu kuaförIere hic güven oImuyo en iyisi kendi isini kendin gör

cevap icin cok tesekkürIer 100 mI satın aIdım, saçIarım da bir isIem yok yanIız fön cektigim icin kuru vede banyodan cıktıgım gibi kuIIanamıyorum cok eIektirikIeniyo,ince teIIi ve daIgaIı
benim icin biraz düz oIsun ve eIektirikIenme gitsin yeter bıktım fönden masadan hafta ici uyguIamayı yapıp fotoIarı payIasıcam
daha önce esimIe sacıma straight therapy yaptıgımız icin deneyimIiyiz oda cok ugrastırıyo ama yaptıgıma pisman oIdum saçIarım dahada kurudu vede fön cekmeden kuIIanamıyordum sadece biraz daha koIay düzIesiyordu okadar
asIında breziIya fönüyIe aynı oIdugunu sanmıstım Türkiyedeki kuaför sayesinde , bana breziIya fönü diye straight therapy gösterdi bende pahaIı oIdugu icin internetten siparis verdim abIamsa o kuaföre yaptırdı oda cok pisman oIdu hic beIIi oImadı burda topiği okuyunca anIadım ne yaptıgımı
bu kuaförIere hic güven oImuyo en iyisi kendi isini kendin gör

İlk başta bende klasik defrize işlemi sanmıştım sonra öyle olmadığını gördüm, bizim kuaförlerin çoğu hala bihaber, bir kısmı ise biliyor uyguluyor ama ya kullandıkları ürünler kötü ya kızların saçını yakıyorlar... Tabii çok iyi kuaförlerde var o zaman sonuç muazzam oluyor ama azıcık gayretle evdede yapılabiliyor gördüğün gibi... Öyleyse şimdiden ellerinize sağlık diyelim...

Kılıçbalığı öncelikle sana çook teşekkür ederim yardımların için.:16: Az önce yıkadım saçlarımı bu ikinci oluyor ilkinden çok daha iyi oldu haliyle. daha kalın daha yumuşak daha parlak :) ayrıca söylediğim anti ageing saç kremi çok iyi geldi 15 dk bekletilip kurutuluyo. daha bi yumuşaklık verdi. Bu bakımı her hafta yapasım var :1:

Kılıçbalığı ben bugün sizin de tavsiye ettiğiniz markalardan sulfatsız şampuanlardan baktım ama içeriğinde sodium sulfat,disodium gibi şeyler yazıyodu.Görevliye sordum yüzde 98 bitkisel olduğu için köpürebilmesi için az da olsa bu maddeleri koymak zorundalar dedi. İçinde hiç bir şekilde bu maddelerin çeşitleri olmaması mı lazım ?

düğün hazırlıklarında olduğum için nete giremiyorum pek ama en yakın zamanda ikincisini uyguladıktan sonra koycam fotoları...:)

keratinden sonra ikinci yıkamam saçlarım mükemmel :32:
$Adsıza.jpg $Adsıza.jpg

Son düzenleme:
Kılıçbalığı öncelikle sana çook teşekkür ederim yardımların için.:16: Az önce yıkadım saçlarımı bu ikinci oluyor ilkinden çok daha iyi oldu haliyle. daha kalın daha yumuşak daha parlak :) ayrıca söylediğim anti ageing saç kremi çok iyi geldi 15 dk bekletilip kurutuluyo. daha bi yumuşaklık verdi. Bu bakımı her hafta yapasım var :1:

İmkanın varsa yap tabii:1:

Kılıçbalığı ben bugün sizin de tavsiye ettiğiniz markalardan sulfatsız şampuanlardan baktım ama içeriğinde sodium sulfat,disodium gibi şeyler yazıyodu.Görevliye sordum yüzde 98 bitkisel olduğu için köpürebilmesi için az da olsa bu maddeleri koymak zorundalar dedi. İçinde hiç bir şekilde bu maddelerin çeşitleri olmaması mı lazım ?

Canım, uzak durman gereken sodium lauret sulfat ve sodium chlorur, her sülfat veya her sodyum değil... Yani mümkünse tabii her çeşidinden uzak durmak alzım ama konumuz brezilya fönü olduğu için sadece bu ikisinden uzak kalmalı... Biz kullandığımıza göre demek ki uygun, neden tereddüt ettin?

düğün hazırlıklarında olduğum için nete giremiyorum pek ama en yakın zamanda ikincisini uyguladıktan sonra koycam fotoları...:)

Haydi bakalım, bekliyoruz...

keratinden sonra ikinci yıkamam saçlarım mükemmel :32:
Eki Görüntüle 355893 Eki Görüntüle 355894

Gerçekten mükemmel görünüyor, güle güle kullan saçlarını :nazar:

kılıçbalığı cnm bu üründe sakıncalı bişey var mı?

water,cetearyl alcohol,cetyl alcohol,stearly alcohol,beeswax,cetrimoniu​m chloride,glycreine,clclome​thicone(and) dimethicongum(and) hydrolyzed keratin,coconut oil,octyldodecanol,olely erucate,cyclopentasiloxane​,cacao butter,cocamide dea,polyquaternium-10,carb​omer,hydroxethyl ,cellulose&caboxymethyl cellulose,fragrance,petrol​atum,corbitol,wheat protein,guar hydroxypropyl trimonium chloride,d-panthenol ascobic acid,propylene glycol(and) methanal(%2) allantoin,sodium benzoate,dmdm hydantoin,phenoxyethanol(%​0,5),citric acid&etidronicacid,sodıum hydroxide

kılıçbalığı cnm bu üründe sakıncalı bişey var mı?

water,cetearyl alcohol,cetyl alcohol,stearly alcohol,beeswax,cetrimoniu​m chloride,glycreine,clclome​thicone(and) dimethicongum(and) hydrolyzed keratin,coconut oil,octyldodecanol,olely erucate,cyclopentasiloxane​,cacao butter,cocamide dea,polyquaternium-10,carb​omer,hydroxethyl ,cellulose&caboxymethyl cellulose,fragrance,petrol​atum,corbitol,wheat protein,guar hydroxypropyl trimonium chloride,d-panthenol ascobic acid,propylene glycol(and) methanal(%2) allantoin,sodium benzoate,dmdm hydantoin,phenoxyethanol(%​0,5),citric acid&etidronicacid,sodıum hydroxide

Bu ürün hakkındaki görüşümü sana daha önce bildirmiştim, sadece içeriğe baktığımda bile markanın ne olduğunu görebilecek bir hafızam var...

Kızlar lütfen konumuz olan evde uygulama ile alakalı sorular ve paylaşımlar gelsin artık, zaten fazla vakit ayıramıyorum birde bu mesajlarla zaman kaybetmeyelim...:16:

Back