Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

sevgili kılıçbalığı,ben daha önce de yazmıştım sorumu ama marka istediğim anlaşıldı galiba cevap alamadım.ben marka ismi istemiyorum sadece alerjik bir yapım olduğu için(astım değilim)nette dumansız çeşitleri var onları da güvenle kullanabilir miyim diye sormuştum,yoksa illa dumanlı olanlar mı işe yarıyor?teşekkür ederim

Dumansızlarında markaları var canım, iyi olanı var kötü olanı var ben şimdi buna nasıl cevap vereyim

Dumansızlarında markaları var canım, iyi olanı var kötü olanı var ben şimdi buna nasıl cevap vereyim

Öncelikle cevap için teşekkür. Şimdi iyi olduğunu sözkonusu bir madde var o içinde olmayınca mı oluyor(daha önceki sayfalarda okumuştum)mesela bizim kadınlar kulubu sayfasında reklamı olan ürün hakkında bi fikrin var mı

Sorduğun soruyu görmemiş olayım...

Sorduğun soruyu görmemiş olayım...

Ya kızma lütfen maşallah o güzel saçlarını görünce ben de yıpranmış saçlarıma bakım yaptırmak için sabırsızlanıyorum. Neyse nette gezinirken tesadüfen senin de mesajın olan bir foruma rastladım.orada marka ismi ve adresi veriliyor fakat senin arkadaşlara gönderdiğin 250 ml 82 llralık ürün yok. Aynı markanın 80ml ile 1000ml var. ,......ne yapayım bi akıl ver.

80 ml sini alıp dene işte madem öyle

deri spreyinin formülü:etkin madde %2 minoksidil. yardımcı maddelerropilen glikol,alkol.

ben keratini alırken aldığım sitede onarıcı filan yazıyordu ama.. ilk defa duydum böyle olduğunu :26:

deri spreyinin formülü:etkin madde %2 minoksidil. yardımcı maddelerropilen glikol,alkol.

ben keratini alırken aldığım sitede onarıcı filan yazıyordu ama.. ilk defa duydum böyle olduğunu :26:

Boşver, ben neler duydum bu güne kadar

İçerik bu kadarsa bir problem yok, kullanabilirsin yalnız minoksidil çok bela bir etken maddedir, kullandığın sürece saç dökülmen durur, yeni saçlar çıkar, bıraktığın an çıkan saçlar dökülür böyle bir kısır döngüsü var, bu konuda seni baştan uyarayım bıraktığında şok geçirme...

evet biliyorum bile bile aldım zaten çünkü ne yapsam durmadı son çare bunu aldım. artık 6 ay dolsun seyrek kullanırım öyle önermişlerdi :)

onarıcı olması için keratinin içeriğinde özellikle bulunması gerekli dediğin bir madde var mı ya da bulunmamalı dediğin ben nasıl anlıycam bunu sitelerde hep aynı tarz şeyler yazıyor.ürünü satmak için övecektir sonuçta.benimki ertesi gün yıkanıyo bu 4 gün bekletilenlerden mi almalıydım ?

kılıçbalığı ben söylediklerini harfi harfine yaptım bitki çayına kadar :)
80 ml almıştım saçlarım uzun ama şişenin dibinde 1 parmak kadar bıraktım başka birinin kahküllerinde kullanmak için. sonradan çok pişman oldum ya yetmediyse saçıma diye çünkü düzleştirme işleminden sonra saçlarımda ne yağlı nede ıslak bir görünüm kalmadı. saçlarım yeni yıkanmışcasına normaldi. böyle olması normalmi sence azmı gelmiştir? pazar günü yıkıcam çok heyecanlıyım. her sabah saçımı düzleştiriyorum ve sanki hergün saçlarım daha yumuşak ve daha ışıltılı bir hal alıyor. sürekli ellerim saçlarımda :) parmaklarımın arasından ipek gibi kayışı beni mest ediyor. bu hale gelmiş olması tuttuğunun göstergesimi dersin? yıkadıktan sonra da bu yumuşaklık devam edermi? beni bu yola teşvik ettiğin için teşekkür ederim Allah saçlarına zeval vermesin :))) bi de benim saçlarım çok fazla dökülüyordu bunada olumlu etkisi olurmu keratin bakımının?

Ama canım benim ben şimdi burada tek tek içeriğinde bulunması gereken maddeleri anlatamam ki, anlatsamda baktığında zaten sen görmeyeceksin... Bu adamlar öyle adamlar ki, formaldehit içeren ürünü diyelim oraya formaldehit olarak yazmaz, oraya kapı gibi DMDM Hydantoin yazar, methanal yazar bakarsın formaldehit kelimesini göremezsin sevinirsin ne güzel yok diye ama aslında içinde alası vardır... Ben şimdi bunları tek tek nasıl anlatayım? Anladım en iyisini seçmeye çalışıyorsunuz haklı ve normal olarak ama benim yardımım buraya kadar...Lütfen bana uygulama ile alakalı sorun artık, ürün tartışmasından cidden sıkıntı geldi tatlım

Tutmuş olması kuvvetle muhtemel, daha önce yüzlerce kez belirttiğim gibi her saçta durum farklı, bazısında yağlı gibi kalıyor bazısında ipek gibi oluyor, saçın durumuna bağlı, o yumuşaklıkta muhtemelen devam edecek genel sonuçlar böyle... Saç dökülmesine bir etkisi olmaz, zira bu ürün kafa derisine sürülmez zaten, sürdüysen bir süre kepek problemi yaşayabilirsin, bunun dışında koparak dökülme sorunun varsa kısmen engelleyebilir...Bu arada gülegüle kullan saçlarını...

Son düzenleme:
merhaba KıIıçbaIıgı, ebay de ingiItereden ısmarIadıgım keratinin içeriği hakkında fikrini aImak istiyorum , henüz uyguIama yapmadım içerigi hakkında biIgim oImadıgı icin sana danısmak istedim

Aqua, Cetyl Alcohol, Stearic acid, Oryza Sativa (Rice) Bran extract, Beta Vulgaris (Beet) Root extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel)Bark/ leaf/Twig extract, Calendula Officinalis flower extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) flower extract, Camellia Sinensis (Green tea) Extract, Behentrimonium Chloride, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed oil, Butyrospermum Parkii (Shea butter), Oenothera Bienis (Evening Primrose) oil, Hippophae Rhamnoides oil, Chondrus Crispus (Carageenan) extract, Maris Sal (Dead Sea salt), Dehydroacetic acid, Aloe (Vera) Barbadensis leaf juice, Allantoin, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Squalane, Ascorbic acid, Borago Officinalis (Borage) seed oil, Fragrance, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohaxene Carboxaldehyde, Butylphenyl methylpropinonal, Coumarin, Linalool, Limonene, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…