Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım, fönü bozabilecek bir ürün gibi gözükmüyor ama iyi bir ürün değil bu içerik olarak bakıyorum son derece kötü...

Bir şey olmaz herhalde canım...

Üürne göre değişir, yani her ürünü bilmediğim için bir yorum yapam... Sen şimdi bu yorumumun üzerine marka adını yazıp bunu kullandım demeyi düşünüyorsan bence deme :) Ben sorun olacağını sanmıyorum olmuştur herhalde...

Vallahi hiç bir şey anlamadım ama sen uygun görüyorsan al canım... Böyle sansürlü veya açık paylaşım yapmıyoruz...

Canım saç telinin yüzeyini kaplıyor ek olarak saç katiküllerindeki çatlaklarıda dolduruyor ama eğer saçında hasar yoksa sadece dışını kaplar...

Kızlar bu ara foruma pek sık giremeyeceğim forum size emanet, lütfen başlığın panayır yerine dönmesine engel olun

Hepinizi öptüm...

Evet kuzum DOA kullanabilirsin... Bu şekilde uygundur canım, eğer istersen direkt föne geçmeden önce bir kaç defa bu şekidle uygulama yap belki yumuşar gerek kalmaz...

Evet kuzum DOA kullanabilirsin... Bu şekilde uygundur canım, eğer istersen direkt föne geçmeden önce bir kaç defa bu şekidle uygulama yap belki yumuşar gerek kalmaz...
tamam tatlım önce öyle yapayım o zaman gecmezse asıl uygulamayı yaparım canım artık

tamam tatlım önce öyle yapayım o zaman gecmezse asıl uygulamayı yaparım canım artık

Bencede çünkü zaten saçı yakmışsın şimdi tekrar ısı uygulamak bence çok mantıklı değil birazcık bekle, ılık zeytinyağı bakımı falan yap derim...

Bencede çünkü zaten saçı yakmışsın şimdi tekrar ısı uygulamak bence çok mantıklı değil birazcık bekle, ılık zeytinyağı bakımı falan yap derim...
haklısın canım allahtan fazla bısey yok ön kısımların uclarında hafıfce var ve hatırlıyorum oraya nasıl bır duzlestırıcı sıddetı uyguladıgımı dogrusucanım sen nereye kaybolacaksın bu arada???

Aslında buralardayımda kafamı toplayıp biraz çalışmam lazım, internet telefon vs kafamı fena halde dağıtıyor kuzum iyisimi biraz mola vereyim dedim...

ilgine çok çok teşekkür ederim kılıçbalığı. sen madem bu kadar kötü olduğunu düşünüyosun o zaman ben serum arayışıma dewam ediyim. gerçi bir tane daha buldum bitkisel olmasıda ayrıca cazip geldi, ama ürün içeriğini bir türlü bulamıyorum Biosellection Serum adıyla nette birçok yerde war. yine ürünü bilen/kullanan arkadaşların yardımını rica ediyorum

kızlar bu keratınden sonra zeytınyaglı sabun falan kullanabılıyormuyduk?balıgım umarım gorursun mesajımı

kızlar bu keratınden sonra zeytınyaglı sabun falan kullanabılıyormuyduk?balıgım umarım gorursun mesajımı

Pakette içerik yazıyor mu? Genel olarak içerikte sofra tuzu kullanılır ama bazı firmalar tuzsuz üretebiliyorlar, kesin bir şey diyemem yani...

Pakette içerik yazıyor mu? Genel olarak içerikte sofra tuzu kullanılır ama bazı firmalar tuzsuz üretebiliyorlar, kesin bir şey diyemem yani...
ay hemen yetiştin tatlım yaben degılde bı arkadasım sordu ondan soruyorum canım ıcerıgını sorayım o zaman ben.sofra tuzunun yada ıcerıkte olmaması gereken maddelerın adları ne acaba anım ya?

ay hemen yetiştin tatlım yaben degılde bı arkadasım sordu ondan soruyorum canım ıcerıgını sorayım o zaman ben.sofra tuzunun yada ıcerıkte olmaması gereken maddelerın adları ne acaba anım ya?

Sodyum chlorid, ve sodyum laurete sulfat...Klasik ikili...

KIZLAR NOLUR BİRİSİ YARDIM ETSİN ÇOK KÖTÜYÜM.

saçlarımı 7 aydır falan turuncu -bakır arası bir renkti ve ilk açma ve boyama işlemi dışında hep kendim yaptım. defalarca açtım koyulttum ve en sonunda neredeyse hepsi yandı. hiçbir sorun yokken birdenbire oldu ve çene hizamdan biraz uzun kestirmeme rağmen hala kurtulamadım, diplerdeki 5-6 cm hariç çok kötü duurmda. bu saça keratin bakımı uygulanır mı? uygulansa bi işe yarar mı? o mahvolmuş kısımları kestirip kurutulana kadar her ay kestirmem gerek çünkü. ya da 3 e falan vurdurmam gerek saçlarım boya bile tutmuyor artık.

düzleştirme işlemi olmadan bu bakımı yapsam işe yarar mı? düzleşse de olur sorun değil ama o yanık yerleri biraz olsun iyi gelir mi sizce?

Biraz geç gördüm cevabınızı, teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için..Daha emin olup bi keratin seçemedim, diğer forumlara da göz gezdireceğim..

kılıçbalığı konuyu yine azıcıcık, birazcıcık saptırıcam ama ben alıcaam saç maşası konusunda kararsızım. webdenal sitesinden hediye çekim var. haliyle ordan almayı düşünüyorum. modeller kısıtlı. bu konuda da yardımcı olurmusun bana =( saçlarım uzun, at kuyruğu yaptığımda 2,5 karışlık bi kuyruğum oluyo aşırı belirgin dalgalardan da hoşlanmıyorum. bana o siteden hangi ürünü almamı önerirsin?

arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum. bugün brezilya fönü yaptım saçlarım kalın telli ve yıpranmıştı.ancak özellikle saçlarımın uçları çatal çatal duruyo hafif bir elektriklenme var. acaba yeni kuruttuğumdan dolayı mı? adımları doğru uyguladım ama benim kullandığım üründe ertesi günü yıkayın yazıyordu ben 2 gün bekledim bunun da etkisi var mıdır ? sizce uçlarını kestirmeli miyim yoksa uçlarına tekrar brezilya fönü yapmalı mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…