- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.141
herkese merhaba,
kılıçbalığı yada bilgisi olan diğer arkadaşlar size birşey sormak istiyorum konuyu takip ettiğim kadarıyla bazı serumlar brezilya fönüne zarar wermiyor.
nevacare nutritive glossing adlı serum bir çok blog'da tavsiye ediliyor kullananlar memnun fakat föne zarar werirmi emin olamadığım için size sormakta fayda gördüm. ürünü kullanan yada içeriğinden anlayan arkadaşlar bi bakıp fikrinizi söylerseniz çok sewinirim
Cyclopentasiloxane, dimethiconol, c 12 15 alkyl lactate, isopropylparaben, isobutylparaben, butylparaben.
balıkcım daha once nudeyle yıkıyıp keratın uygulaması yapmıstık ya,sımdı doayla yıkadıktan sonra yapabılıyormuyuz acaba?bıde benım uygulamadan sonra sacımı bazı bazı yakmısım farkettımama azcık sanırım bekleme surecındede dumduz olsun dıye epey beklete beklete duzlestırdım hemde 230 derecede ondan oldu.sımdı o yanık yerlere surup fırcayla kurutup ertesı gun yıkayıp asıl ıslemı yapmayı dusunuyorum uygunmudur tatlım
balıkçım yine ben :)
keratinden anneme de bahsettim ona da uygulayacağız..ancak bir sorun var..
annem tesettürlü ve çalışıyor..
haftasonu evde..cumadan yapacağız keratini..pazartesi günü de saçlarını toplamadan şalla kapatsa, keratini etkiler mi?
ya da pazartesi sabahı yıkasa erken mi yıkamış oluruz? annnem için nasıl bir yol izleyelim..
bende dayanamadım evde brezilya fönünü uyguladım.daha yeni bitirdim.aynen anlatılan şekilde yaptım.bakalım sonuç ne olacak.fakat bende öyle aşırı duman çıkmadı 230 derecede uyguladım.çok duman çıkmaması olumsuz bişeymi acaba yinede olurmu?
Vallahi hiç bir şey anlamadım ama sen uygun görüyorsan al canım... Böyle sansürlü veya açık paylaşım yapmıyoruz...kılıçbalığı ben birazcık kızımdan kalma kısa vakitle araştırdım keratini st...g mavi şişe acaba ondan mı alsam bari onu söylede rahat rahat siparişimi vereyim senin saçları gördükçe bende aynından istiyorumşimdiden tşk ederim ..hı bu arada keratinden sonrada nu.e şampuan alıcam doğru anlamışım dimi??
tamam canım tesekkur ederim soyluyorum simdi.
bir de benim ogrenmek istedigim bisey daha var. bu uygulamada keratin, sac telinin içine mi nufuz ediyor, yoksa sacın ustunu mu kaplıyor, yani oje ustunu tırnagın ustunu kaplar, kına içine nufuz eder ya, normal sac boyaları da kına gibi diye biliyorum ben, keratin de nasıl oluyo acaba?
balıkcım daha once nudeyle yıkıyıp keratın uygulaması yapmıstık ya,sımdı doayla yıkadıktan sonra yapabılıyormuyuz acaba?bıde benım uygulamadan sonra sacımı bazı bazı yakmısım farkettımama azcık sanırım bekleme surecındede dumduz olsun dıye epey beklete beklete duzlestırdım hemde 230 derecede ondan oldu.sımdı o yanık yerlere surup fırcayla kurutup ertesı gun yıkayıp asıl ıslemı yapmayı dusunuyorum uygunmudur tatlım
tamam tatlım önce öyle yapayım o zaman gecmezse asıl uygulamayı yaparım canım artıkEvet kuzum DOA kullanabilirsin... Bu şekilde uygundur canım, eğer istersen direkt föne geçmeden önce bir kaç defa bu şekidle uygulama yap belki yumuşar gerek kalmaz...
tamam tatlım önce öyle yapayım o zaman gecmezse asıl uygulamayı yaparım canım artık
haklısın canım allahtan fazla bısey yok ön kısımların uclarında hafıfce var ve hatırlıyorum oraya nasıl bır duzlestırıcı sıddetı uyguladıgımı dogrusuBencede çünkü zaten saçı yakmışsın şimdi tekrar ısı uygulamak bence çok mantıklı değil birazcık bekle, ılık zeytinyağı bakımı falan yap derim...
haklısın canım allahtan fazla bısey yok ön kısımların uclarında hafıfce var ve hatırlıyorum oraya nasıl bır duzlestırıcı sıddetı uyguladıgımı dogrusucanım sen nereye kaybolacaksın bu arada???
anlıyorum canım umarım molan verimli ve dinlendirici olur mrak etme buralar bize emanet canımAslında buralardayımda kafamı toplayıp biraz çalışmam lazım, internet telefon vs kafamı fena halde dağıtıyor kuzum iyisimi biraz mola vereyim dedim...
anlıyorum canım umarım molan verimli ve dinlendirici olur mrak etme buralar bize emanet canım
kızlar bu keratınden sonra zeytınyaglı sabun falan kullanabılıyormuyduk?balıgım umarım gorursun mesajımı
ay hemen yetiştin tatlım yaPakette içerik yazıyor mu? Genel olarak içerikte sofra tuzu kullanılır ama bazı firmalar tuzsuz üretebiliyorlar, kesin bir şey diyemem yani...
ay hemen yetiştin tatlım yaben degılde bı arkadasım sordu ondan soruyorum canım ıcerıgını sorayım o zaman ben.sofra tuzunun yada ıcerıkte olmaması gereken maddelerın adları ne acaba anım ya?
Eftelyacığım hoş geldin, ben burada sadece bu işlemin nasıl yapılacağını anlattım, markalar ve ürünler ile alakalı görüşler diğer brezilya fönü başlıklarında paylaşılıyor. Burada marka ve ürünlere ait kişisel görüş paylaşımı yapmıyoruz tatlım, bu yüzden soruna cevabı bu başlıkta bulamayacaksın, istersen diğer başlıkları araştır...
Canim tebrikler, süpersincok büyük kolaylik olmus evde yapmayi düsünenler icin. Bende ürünü siparis verdim bekliyorum cok büyük kolaylik olacak bu bilgiler kendi evde uygulamis birinden ögrenmek. Cok dua alacaksin benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?