- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.381
İnşallah canım...tamam canım sağ olasın , perşembe günü gelir inş sorun olmayacaktır.
Tatlım benim için kargo hangisi olursa olsun değişmez fakat yurtiçi kargo bılıyosun tc ıle yada ısımle kayıt yapıyor adımı söylediğin anda kendılerınde kayıtlı adresı kolay olsun dıye dırek tickliyorlar kaç kere söyledım onlara şunu düzeltın dıye yıne aynı hatayı yapıp yanlış adresıme kargo yolluyorlar adresın numara ksıımları hatalı yani umarım böyle bı hata yapmazlar aklında olursa söylersen sevınırım canım....
ellerine sağlık bebişim.
Bastırmaya gerek yok tatlım, eklemeleri karşılıklı taktıktan sonra 80 derece düzleştirici ile ısıtıyorsun yapışıyor birbirineaa canım onu bende araştırmıştım bır ara uygulanması felan sanki tek başına zor gibi bıraz bastırmak gerekıyodu benım saçalr aşırı gür olunca pek araştırmadım da uzun olması konusunda düşünebılırım bende bıze de yorum yaparsın dimi:)
benım çıtçıtlara krepe atınca bırdaha açamadım bır tanesını nasıl açabılırım bilen var mı dostlar ?
Nude canım, nemlendirici olanından al bence...sülfatsız sampuan alıcamda watsondan ne alcamı bilmiyom ama bi sölermisinizz lütfen..
KılıçBalığı selam :)
Şimdi elinde bir arkadaşın almadığı ekstra bir tane keratin kalmış sanırım? Eğer öyleyse o keratine talibim ben :)
Merhaba Kılıcbaligi,
Brezilya fönü konusundaki aydinlatici bilgilerin icin sonsuz tesekkurler. Forumda cevabini bulamadigim bir sorum olacak.
"Bir kere normal şampuanla yikarsaniz o kadar sorun olmaz ama fonun omru yari yariya azalir" demissin. Bir kere sacimi Elidor'la yikadim. Simdi sacim elektriklendi, dalgalandi. Sorum şu:
Bir kere normal şampuanla yikamak ömrünü yariya indirir mi, yoksa sürekli normal şampuanla yikamak mi ömrünü yarıya indirir?
Cok korkuyorum bozuldu mu acaba fönüm? Eskisi gibi düz olmasi icin ne yapabilirim?
Ilgin için simdiden tesekkurler.
Sevgiler.
bnm annemın bır arkadası yaptırmıs bu uygulamayı suresı dolunca sacları cok cok kotu olmus :s ben korktum oyuzden
hadi yaa yapsammı acebaaaa :)))))))))))))
benımkılerıde kalınlaştırdı bu fön tek kötu yanı bence bu yani halat old benımkıler yaa
ama öyle ymuşak oluyorki vazgeçemıyorm bırde çabuk kuruyor hemencik. gözlerimi yakmasa ben her hafta yaparım alıştım artık ama çok yanıyo gözlerim.
ben o çıtçıtın ısıyla yapıştırıldığını bilmiyordm öğrendiğim ıyı oldu canım bırazcık kısa olanından bikaç tane uzaması için almayı düşünyorum geldımı senınkıler ?
şampuana gelince ben bı ara glıss kullandım eskıden saçıma çok ıyı gelırdı ama brezılayadan dolayı sanırım fayda etmedı ve bırazcık bozdu öyle tamamen bozmyor zaten ama diplerin sanki daha çabuk bırakıyor kendını bunu hissedersın zaten sonra nude a devam ettım.
bu fönün saçı çok kötu yaptığını felan yazanlar söyleyenler oluyor çevremdede ama ben hep bunun yanlış uygulamadan olduğunu düşünüyorum misal;
ilk yaptığımda saçımı düzleştirmedım ve dümdüz hale getırmeden keratını surdum.öylece ustunden presle geçtim e noldu saçımın uçlarında hafif kıvrık olan kısım aynen öyle düzleşince bir hafta sonra yumak kıvamında kaldı. balığım tekrar yap düzelir dedi ince tarakla utarayarak yapınca gördüm ki sorun yapış şeklindeymiş.
ayrıca ısı konusunda bazı arkadaşların saçı 230derece yapmadan düzelmiyormuş ama ben hep 200le yaptım saçım kalın telli.230 yapsam o röflelerim elimde kalırdı sanki. yani saç düzelsin yeter tabi düz ise saçınız o zaman kendınız ayarlayacaksınız. yaptıktan sonra saçımın çok yıpranan kısımları erkek kılı gibi döküldü ama bnu föne bağlamıyorum. yeni keratinlerimiz gelsınde yeni bi uygulamaya başlicam..
Canım bende zaten yarın şehir dışına çıkıyorum Salı günü döneceğim, eğer sıkıntı olmayacaksa herkese Salı günü kargo yapmak benim için daha uygun... Ne diyorsunuz kızlar Salı kargo yapmam sizin için uygun mu diğer türlü kargo işi anneme kalacak benimde içime sinmeyecek...
balığım tabiki uygun salı günü yollaman.ay birde bi sorum var canım avonun şu krem jölesi var ya keratınden sonra onu kullanabılırmıyım yada jole sprey köpük falan kullanabılıyormuyuz topluca sorayım:)
Canım benim için salı uygundur. Hakkını helal et.
Canım benim için salı uygundur. Hakkını helal et.
kılıçbalığı sana özel mesaj attım canım,bakıp bana dönebilirsen çok sevinirim...
O tarz şeyler saçı bozuyor canım daha öncede yazdım selectivin bir spreyi var, onun adını yazarım sana ondan alırsın ben bukle vs için kullanıyorum memnun kaldım, saçı bozmuyor...balığım tabiki uygun salı günü yollaman.ay birde bi sorum var canım avonun şu krem jölesi var ya keratınden sonra onu kullanabılırmıyım yada jole sprey köpük falan kullanabılıyormuyuz topluca sorayım:)
o jöle bozuyor keratını cnm tecrubeyle sabittir. eğer almadıysan sana akat ın yeşil renkli köpüğünü önerıırm. saçı jöle gibi sertleştirmıyor ama tutuş gücü çok ıyı. yıkandığında ise ele yumuşacık gelıyor kullanınca anlayacaksınız. Akat gardi yeşil renkli köpük. moru var onu önermıyorum.
canim benim benim evin yaninda aras kargo var o olursa coook iyi olur ama yurt ici kargo olursa
teslim edilecek subeyi bileyimki kocami oraya gondereyim...
kızlar ben bişi sorcam kafam allak bullak oldu ben keratin siparişimi verdim, bütün bu yazıları okudum yapmaya karar verdim ama sorun şu bi yakınım kuaför, benim saçlarım belime kadar ve platin sarısı bana dedi ki sen evde yapamazsın kesinlikle saçın yanar ve saçını platinden bakıra döndürürnapçaaam ben
aramızda saçı platın olanlar vardı ben ilk yaptığımda saçım sarıydı kimsenın saçı bakıra dönmedi aksine bız daha küllü bi renk yaptığı ve parlattığı için hayran kaldık keratine. kendi kullandığı keratının markasını merak ettım içimizde bakır yapmak ısteyen varsa kullanır babında yani :)
hiç korkma canım renk değişimi hiç olmaz demiyorum mutlaka oluyor ama yanı bariz bi renk değişimi değil bu genelde küllü bir renge dönüyor saçtaki turunculuğu alıyor aksine. kılıcbalığının saçı da platine yakın bir sarı önceki sayfaalrda resmınıde paylaştı bız görmedık hiç bakırlık felan... keratin siparişi verenler rica edıyorum keratin aldıktan sonra can sıkıcı yorumlardan kaçınalım balık gerçekten çok uğraşıyor ve hiçbir çıkarı yok maddi manevi yapılan en küçük olumsuz yorum onu üzüyor bizde üzülüyoruz emek veripte üzülüğü için ki daha öncesınde çok üzüldü ama gene de bize yardım etmeye çalışıyor memnun kalmayan arkadaşlarda burdan yazsın elimde keratin var satmak ıstıyorum diye. alan çıkar elbet.