• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde böcek.

Şimdi gördüm fotoğrafı..İlaçlamaya bile gerek yok , bosu bosuna kimyasal solumayın.
korkmayın sadece evi tozlu bırakmayın. Bolbol sirkeli suyla temizleyin her yeri ..Süpurgelikleri falan silin bosluklari sirkeleyin cok cabuk kurtulursunuz.
Ayy insallah hemen alırım sirke heryere dökerim allah razı olsun çok teskkur ederim inşallah ise yarar

Aynı böcekten yeni taşındığım evde vardı. Rutubetten oluyor. Çok tiksiniyordum bende. Evi silip süpürüyorum gene çıkıyordu. Chrysamed diye ilaç aldım eczaneden gene evi güzelce temizledim süpürgelik ve evin köşelerine sıktım. Üç gün üst üste sıktım bi kaç gün geçti yine aynı işlemi yaptım. Sonra bi hafta bekledim gene aynı işlemi yaptım. Kalmadı çok şükür. Bu böcekler kitaplarınıza gelirse arındırması çok zor olur.. ilacın resmini de koyayım

Eklentiler

• Screenshot_2020-03-03-10-59-38-983_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-03-03-10-59-38-983_com.android.chrome.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 28
Korkutmak gibi olmasın ama kırkayak biraz tehlikeli diye biliyorum, ilaclatmak çözüm olabilir

Bu kırkıayak değil. Genelde rutubetli nemli yerlerde yaşarlar. Banyo ve tuvalet gibi. Korkulacak bir böcek değil zararsız. Hızlı da kaçar zaten yakalamanız mümkün değiş, bunun için kimyasala da gerek yok sanki. Sık havalandırma, tüm kenar köşelere silikon çekebilirsiniz. Silikon delikleri kapayınca gelemezler

Bu gümüş böceği ıslak nemli olan yerlerde olurlar. Benim banyoda da ayda yılda bir görüyorum 🤦‍♀️ kurtulursan lütfen burayada ne yaptığını yaz olur mu.

Back
X