Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde bikini bölgesi boncuk agdayla nasıl alınır
- Konu Sahibi ozgegozde
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Ekim 2022
- 347
- 1.258
- 43
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Zor alınıyor en iyisi azar azar her banyoda eldiven ile alın.Arkadaşlar boncuk agdayla bikini bölgesi alicam bilen varsa yardım edebilir mi acilll
Çok acirmi acaba kuaförde de birkaç kez aldırdımBoncuk agdayi eritmek için cihazlar var onla eritip abeslang ile alabilirsiniz
Kuaförde aldiriyorum normalde ama şimdi alsam cok acır mı acabaZor alınıyor en iyisi azar azar her banyoda eldiven ile alın.
- 30 Eylül 2022
- 2.454
- 3.322
- 63
Boncuk ağda ısıtılan birşey değil mi bence yakar ya çok hassas bölge çünkü bence çam sakızı kullanın onu elinizde eritip sürün pamuklu çarşaf parçasını yapıştırıp çekin onunla baya temiz ve pratik oluyor agdayi sürmeden önce pudra sürerseniz tüyleri daha iyi kavrıyor ve hepsini çekiyor
Bende sir ağda var o olur mu acabaBoncuk ağda ısıtılan birşey değil mi bence yakar ya çok hassas bölge çünkü bence çam sakızı kullanın onu elinizde eritip sürün pamuklu çarşaf parçasını yapıştırıp çekin onunla baya temiz ve pratik oluyor agdayi sürmeden önce pudra sürerseniz tüyleri daha iyi kavrıyor ve hepsini çekiyor
- 13 Ağustos 2022
- 8.695
- 4.441
- 103
- 31
Tüy fazla ise bence ağda banti kullan yoksa azsa tüy eldiven sakız ile alın.Hatta agdadan daha iyi alırsınız.Kuaförde aldiriyorum normalde ama şimdi alsam cok acır mı acaba
Saçmalamaya basladi ok belli erkeksin sen bunu bilmiyorsanBende sir ağda var o olur mu acaba
Hayır erkek değilimUmarim konu sahibi erkek degildir...bunu internete yazarakta ogrenir normalde
Canım çok yanarım etine yapışır mi diye sordumSaçmalamaya basladi ok belli erkeksin sen bunu bilmiyorsan
Bi dene sen sonra burda anlatirsin abisiCanım çok yanarım etine yapışır mi diye sordum
- 30 Eylül 2022
- 2.454
- 3.322
- 63
Çam sakızı bir kerede hepsine yapışıp geride tüy bırakmıyor yapısı cıvık olduğu için az az sürüp pamuklu bezle çekince hem acısız hem temiz oluyor sir ağda o tutuşu sağlamiyor malesefBende sir ağda var o olur mu acaba
Ya
yemin ederİm erkek degilimBi dene sen sonra burda anlatirsin abisi
- 20 Ekim 2022
- 347
- 1.258
- 43
Ben kendim normal veet ağda ile alıyorum acımıyor ama senelerdir alıyorum alıştı vücudum sizinde acımaz muhtemelenÇok acirmi acaba kuaförde de birkaç kez aldırdım
Boncuk ağda makinesi var bende eritiyorum bal kıvamına gelmesi lazım daha sıvı olursa yakar.Çok acirmi acaba kuaförde de birkaç kez aldırdım
Normal agdalardan daha acısız ve pratik ağda bezi bile kullanmıyorum yapıştır çek
- 23 Ocak 2016
- 32.914
- 49.300
- 598
Evet daha yeni bikini bolgemi aldım hiç acimdai çok az acıdı o kadarBoncuk ağda makinesi var bende eritiyorum bal kıvamına gelmesi lazım daha sıvı olursa yakar.
Normal agdalardan daha acısız ve pratik ağda bezi bile kullanmıyorum yapıştır çek
Bikini bolgemi boncuk ağda ile aldım çok az acıdıMakineniz var mı bende makina var ama hiç almadım içine boncuk ağda acıyacağını sanmıyorum kuaförler de ondan kullanıyor ben üşendim hep almadım boncuk ağda makina boş boş duruyor evde deneyin buraya yazın ben de merak ettim