• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Evde anaokulu eğitimi veriyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nehael

istersen daǧlar yerinden oynar
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
225
103
123
Herkese merhaba çocuk gelisimciyim. Yillarca özel kurumlarda anaokulu sınıf öğretmenliği yaptim. Esenyurt ta ikamet ediyorum. Kendi evimde 2-6 yaş arası çocuklarımıza çok cüzi miktara eğitim vermek istiyorum. Kahvaltı öğlen yemeği eğer ebeveyn geçikecekse akşam yemeği tüm kırtasiye giderleri İngilizce eğitimi verilecek tek ücretten ödenecektir. Ayrı ayrı ücret istenmeyecektir.tam gün 350 yarım gün 200 TL dir.evim güvenlikli site içerisindedir. Hafta içi sabah 7 akşam 7:30 cumartesi günleri duruma göre görüşülür. En fazla 4 öğrenci alacağım. Özel mesaj yoluyla ulasabilirsiniz.

Şaka mı bu?Vergisi,yasal denetlemesi,izinler nasıl olacak?Kafanıza göre mi yapacaksınız?Yemeklerin kontrolü nasıl yapılacak?Çocuk bakımı ve eğitimi bu kadar kolay mı?

O kadar kolay mı evden okul iyiymiş. İnsanlar size nasıl güvenecek. Çocuğunu nasıl emanet edecek. Hani MEB. Hani yasal gereklilikler.

Evde bakıcılık yaptığım ailelerin çocuklarına aynı zamanda anaokulunda alabilecekleri eğitimleri de vereceğim Anaokulu açmıyorum yani kreş fiyatları yüzünden anaokuluna gönderemeyen bir dünya aile var Ben bunu mu Hem bakıcılık yapıp hem de Uygun eğitim verebilirim bunda ters olan bir şey yok

Sizin yaptığınız bakıcılık olmuyor bence. Benim bildiğim insanlar bakıcılarla anlaşıp kendi evlerinde yalnızca kendi çocuklarına baktırırlar. Çocuğun kendi düzeni olur. Siz beş on farklı ailenin çocuğunu alıp evinize okul gibi bırakılıp akşam alınmasını kahvaltı yemek vs belli düzende okul gibi hizmet vermekten bahsediyorsunuz. O yüzden benim fikrim bunun ters bir şey olduğu yönünde.

Back