Doğuma Hazırlık Evde ana kucağı tercihi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sarikuzum

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.880
1.668
39
Merhabalar bebeğime evde kendi durması için ana kucağı almak istiyorum 4moms baktım ikinci elleri bile fiyatlar uçmuş zaten binecek mi bilmiyorum muadil bir ürün yada evinde kullanıp farklı bir üründen memnun olan var mı

Ben elektronik falan almadım normal ileri geri manuel sallanan, oyuncaklı modellerden aldım. Zaten çok pahalı da değildi, sevmezlerse oturmak istemezlerse de çok üzülmem şahsen

Tek önerim çok pahalı birşey almayın. Bebeklerin sağı solu belli olmuyor. İlk gün kullanıyorlar sonra yüzüne bakmıyorlar.
Ben ikizlerime Joie Serina aldım önce 1 tane almıştım baktım ötekide sevdi 2.'yi aldım.
1 ay kullandım sadece şimdi yüzüne bakmıyorlar 🤦🏼 Biraz uzak tutuyorum bakalım özleyecekler mi diye ama beyhude bir çaba bile olabilir 🤷‍♀️

Ben elektronik falan almadım normal ileri geri manuel sallanan, oyuncaklı modellerden aldım. Zaten çok pahalı da değildi, sevmezlerse oturmak istemezlerse de çok üzülmem şahsen
Mantıklı ve insanlar o kdr kötü ki sıfırını 1500 aldığı ürünü nasılsa piyasa yükseldi diye daha fazlaya satmaya çalışıyor fiyatlar arası uçurum var

• Beğen
Reactions: The
Tek önerim çok pahalı birşey almayın. Bebeklerin sağı solu belli olmuyor. İlk gün kullanıyorlar sonra yüzüne bakmıyorlar.
Ben ikizlerime Joie Serina aldım önce 1 tane almıştım baktım ötekide sevdi 2.'yi aldım.
1 ay kullandım sadece şimdi yüzüne bakmıyorlar 🤦🏼 Biraz uzak tutuyorum bakalım özleyecekler mi diye ama beyhude bir çaba bile olabilir 🤷‍♀️
Bende ondan korkuyorum çöp olursa bir de satmakla uğraş

1ini satmayı düşünürmüsünüz? Not: artık masraflara yetişemeyen ikiz gebe😂😂😂😞🤦🏻‍♀️

X