Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Söz, Nişan, Kına Elbise ModelleriEvde aile arasında olacak söz merasimi için, yorumlarınız nedir hatunlar :)
Öncelikle tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin sonsuza kadar mutlu olun İnşallah. Bana ilki söz için çok abartı geldi. 2.'de biraz sıradan geldi ama 3.'ye bayıldım. Tabi karar yine senin ama, ben olsam 3'ü tek geçerdim.
Tebrikler öncelikle.Bende bu tarz evde ailesi söz düşünüyorum. Seçimlerin 3 hariç güzel.
1.nin siyah beyaz yada daha ağır duracak farklı rengi var ise 1.yi giymelisin yoksa 2.ci de çok hoş... 3. asla tercih etmem
Aylar evvelinde bakıp bakıp değişen kararlarımın bu son olması dileği ile sizlerle iki kıyafet paylaşacağım hatunlar lütfen yönlendirin çünkü bu kararsızlıkla gidersem basma etek ile sözleneceğim