Evde ağda nasıl yapıcam

Kızlar merhaba
Özel bölgemi evde ağda ile almak istiyorum önceden sürekli jilete vururdum şimdi öyle yapmak istemiyorum hangi ağda iyi özel bölge için kızlar nasıl daha az acılı alabilirim
benimde aylardır düşündüğüm ama bir türlü cesaret edemediğim şey umarım işe yarar fikirler sunulur

Ben ergenlikten 20'li yaşlara kadar sadece jilet kullandım. Sonra dedim ki ağda olsun. (Arada ağda yaptırmıştım yaz sezonları) İşte sonra bir aydınlanma geldi o kadar işkence çekeceğime ve ağdaya para vereceğime, aynı acı düzeyinde lazer yaptırayım. İşte sonra lazere başladım (alexandrit mi neydi cihaz)
12 seans canımı teslim ettim ama bir ömür ağda derdim ortadan kalkmış oldu.

Evet lazeri çok araştırdım evime yakın güzel bir yer bulamadım çalışıyorum uzağa gitmem kolay olmuyor dedim bari ağda ile alayım

Kızlar merhaba
Özel bölgemi evde ağda ile almak istiyorum önceden sürekli jilete vururdum şimdi öyle yapmak istemiyorum hangi ağda iyi özel bölge için kızlar nasıl daha az acılı alabilirim
Canım yanlış anlama beni istersen ağdayla alan bir yerde yaptır hem görmüş olursun nasıl yaptıklarını hemde yanlış yapmamış olursun ağda markasını da öğrenirsin hem bazıları eldivenle felan alıyo aşırı hızlı elleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…