- 1 Mayıs 2020
- 1.268
- 1.166
- Konu Sahibi Pimpirikli10
Merhaba öncelikle yeni üye olduğum için başlığı doğru yere açtım mi emin değilim. Yanlış ise lütfen kusura bakmayın. 2 yıldır 1+1 eşyalı bir evde oturuyorum. İlk ben oturdum herşey sıfırdi öncelikle. Ama sanırım bu sene üst kat komşularım değişti ve iki gündür tadilat yapıyorlar sanırım. Geçen sene hiç böcek gormezken evde bu son 2 gündür 2 tane böcek gördüm. İlk gün sahurdan sonra banyonun kapısını açtığımda kahverengi bir böcek gördüm öldürdüm. 2. Gün ise siyah bir böcek gördüm yine aynı saatlerde aynı yerde yani arka arkaya iki günde iki ayrı böcek gördüm. Hemen araştırma yapıp Bayerin çok övülen insana zararsız ilacını aldım. Nişanlım heryeri ilaçladi onlara iftara gittik. 4 saat sonra falan eve geldiğimde herhangi bir böcek yada ölüsü ile karşılaşmadım. Aklımı yitirecegim her yeri tüm giderleri tikadik bugün yani şu an bence hiç bir yerden girmesi mümkün değil evde yoksa. Size sormak istediğim şu ismimden de anlaşıldığı gibi pimpiriklinin tekiyim. Sabah olana kadar uyuyamıyorum 2 gündür. Bu böcekler sizce giderlerden bir tane gelmiş rasgele olabilir mi ? Çünkü bugün yaptığımız ilacın yorumlarında akrepte bile etkili olduğunu yazmış kullanıcı. Nolur bana akıl verin erken mi tespit ettim. Yoksa durum vahim mıdır ?