evcil hayvanım hakkında acil yardım

Tırnakları uzunsa büyğk ihtimalle biyere takılmıştıe incinmiştir üzülme :KK66: ben düzenli kesiyorum bu yüzden evde olmadığımda Allah korusun bişey olur falan :KK43: ikinci kuşumu aldığımda topallıyordu hatta bilerek aldım kuşların arasında dahada kötümolur diye üzülmüştüm, bikaç güne kendi kendine iyileşti seninkide öyle olur muhtemelen :KK66:

Sorununuz için bişi diyemicem ama tırnaklar önemli kesilmesi gerekir düzenli olarak her yere takılır kendini yaralayabilir.. İnternetten araştırıp nasıl yapicaginizi öğrenebilirsiniz bnde öyle öğrendim.. Ben peceteye sarıp ayağını yakalayıp öyle kesiyorum yoksa fena ısıtıyor kerata...

Tırnakları uzunsa büyğk ihtimalle biyere takılmıştıe incinmiştir üzülme :KK66: ben düzenli kesiyorum bu yüzden evde olmadığımda Allah korusun bişey olur falan :KK43: ikinci kuşumu aldığımda topallıyordu hatta bilerek aldım kuşların arasında dahada kötümolur diye üzülmüştüm, bikaç güne kendi kendine iyileşti seninkide öyle olur muhtemelen :KK66:
umarım dediğiniz gibidir. iyileşşin kesinlikle tırnak kesimini öğrenicem. çok teşekkürler biraz daha rahatladım. şuan da ayağı toplu ama keyfi gayet yerinde resmen vıdır vıdır konuşuyor saatlerdir:)

X