• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evceğizim :)

yurtdışı olduğu çok belli özellikle o şekilde pvc modeli yok Türkiye de.
insan orda yaşar da Kocaeli ne gelin olunca mutlu olurmu bilmem .olmazsa çocuğu al götür kızz.bu arada hangi şehir merak ettim?

Evimde huzur olsun yeter laf degil... bi masa bi yatak onla bile mutlu olursun:))
Omaz gurbetcilikten usandim ülkemizde yasayalim diyoruz herseyine ragmen:)

dyglu eviniz çok güzel canım.çok şanslısın harika bi odan var.güle güle oturun.sanırım yabancı ülkede oturuyorsun.evden ve evin pencerelerinden öle tahmin ettim

öyle canim hersey cok düzenli ve sakin buralarda...

herkese cok tesekkür ederim...opuyorumnanaktan

şimdi okudum almanyaymış. bir ay kaldım ben de kölnde.buna benzer bir evdi. stuttgartı da biliyorum. sne nerde oturuyorsun?

ayyyyyyyyy çok güzel yaaa.bahçeli bir ev.ALLAH bana da nasip etsin.ama en önemlisi içinde huzur olan bir ev nasip etsin.sizin evinizden de huzuru eksik etmesin ALLAH

cok tesekkür ederim kizlar.. cok sekersiniz..
Allah sizede en güzellerini nasip etsin..

Yazılacak herşeyi yazmış arkadaşlar....gerçekten çok şeker bir ev...güle güle ve sağlıkla oturun....inşallah gideceğin ev baba evini aratmaz....rabbim sanada huzur ve mutluluk versin...

çok beğendim evinizi bahçernizi salondaki iki elin olduğu tabloyu zevkle döşenmiş huzur ve sağılkla oturun inş baba evi tatlı olur bu arada galiba yurt dışındasınız evlerin mimarı öyle geldi kardeşlerinizinde amma bebeği varmış

çok güzel eviniz
Allah hayırlı geçimşer versin
bu kk ne zaman kapanıyo ki zaten her zaman açık :)))

Back
X