• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evceğizim :)

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173
Herkes simsicak yuvasinin karelerini eklemis ben eksik kalir miyim :)kaydirigubbakcemile3
Ailemle birlikte yasadigim ve son senemi gecirecegim evim...
Insallah seneye bu zamanlarda diger evimin resimlerini eklemis olurum:-)
takipte kalin kuzularim:)
:kedi:

(eski fotograflar tel cekimi oldugu icin icime sinmemisti o nedenle yeniden eklenti yaptim)

Giris...
giris.jpg

Salon - 2009

2010
salon1.jpg

salon2.jpg

salon3.jpg

Bahcemiz... Tatli sohbetlerimizin,huzurumuzun yeri..
2009

2010
bahce.jpg

bahce2.jpg

bahce3.jpg

bahce1.jpg

Son düzenleme:
Mutfagimiz...
mutfak1.jpg

mutfak2.jpg

mutfak3.jpg

Yukariya cikiyoruz..
koridor1.jpg

Datlu kardeslerimin odalari...

gizo1.jpg

gizo2.jpg

gizo3.jpg

ay1.jpg

ay2.jpg

Son düzenleme:
Birçok insanın hayalinde olan ve artık bahçeli evlerin çok aza indiği günümüzde süper güzel bir ev.Bahçesi harika.Güle güle oturun.
Benim küçük kızım (11 yaşında) apartmanda yaşamaktan hiç hoşlanmıyor.
Halbuki çok güzel bir evimiz var, çok şükür ama hep gönlü bahçeli bir ev.
Hep hayal kurar, bahçesi olacak,salıncağı,oyun köşesi ,araba garajı,kamelyası olsun.
Peyzaj mimarı tasarlayacak,çiçekler,benim içinde maydonoz,nane ekeceğim yer ayarlar canım kızım .
Allahım gönlüne göre verir hayırlısını inşallah.İlerde senin olsun kızım diyorum.:Saruboceq:

süpper bir eviniz var.. bahçesi mükemmel içim gitti valla...:nazar: :nazar: :nazar: canım siz nerde oturuyorsunuz..

Senin odanı çok sevdim güzelmiş ama bahçeye hayran kaldım:asigim: güle güle oturuna.s.

Birçok insanın hayalinde olan ve artık bahçeli evlerin çok aza indiği günümüzde süper güzel bir ev.Bahçesi harika.Güle güle oturun.
Benim küçük kızım (11 yaşında) apartmanda yaşamaktan hiç hoşlanmıyor.
Halbuki çok güzel bir evimiz var, çok şükür ama hep gönlü bahçeli bir ev.
Hep hayal kurar, bahçesi olacak,salıncağı,oyun köşesi ,araba garajı,kamelyası olsun.
Peyzaj mimarı tasarlayacak,çiçekler,benim içinde maydonoz,nane ekeceğim yer ayarlar canım kızım .
Allahım gönlüne göre verir hayırlısını inşallah.İlerde senin olsun kızım diyorum.:Saruboceq:

Canim benim insallah bahceli bir eviniz olur yakin zaman icersinde
güzel kizin hayaline kavusmus olur böylece... Cocuklarin hep hayali degilmidir
doganin güzelliklerini bizden daha fazla önemsiyorlar belkide..a.s.

süpper bir eviniz var.. bahçesi mükemmel içim gitti valla...:nazar: :nazar: :nazar: canım siz nerde oturuyorsunuz..

Sagol esracim, yurtdisinda yasiyoruz.. ama ben kocaeline gelin gidiyorum:)

LOCA gorkem sagolun kizlar.....
imkan olsada hep beraber bahcede kayfe ikram etsem size:)

eviniz çok modern çok şıkopuyorumnanaktan
sizin odanızdaki yerdeki çiçek şeklinde ki kırmızı halıyı nerden aldınız?

duygucum eviniz çok güsel
hele hele bahçe harikaa
Allah huzur ve sağlıkla oturmanızı nasip etsin..

eviniz harika canım...bilhassa bahçe muhteşem..:nazar:odanda çok güzel koltuklar falan herşey çok güzel...mutlu huzurlu günlerde oturun inşallah ...evlendiğindede evinin gönlüne göre olması dileğiyle tatlım...a.s.

Back
X