Evceğizim :)

canım eviniz çok ama çok harika herşey ince ince düşülmüş dekorasyonda.... bahçede tek kelimeyle süper...bende bahçeli evlere hep imrenmişimdir.

fatolina dogru söylüyosun ne zaman kapaniyoki net aciksa ilk ve son durak burasi :))

life city ins. kendi evimide eklicem sagol canimcim..:jeyyar::asigim:

herkese tsk ediyorum..opuyorumnanaktan

tek kelimeyle... ba-yıl-dım......... :lepi: güle güle oturun inşallah........... :Saruboceq: hayalimdeki ev modeli diyebilirim............... Şeniz a.s.

Amin sagol yagmur.. Huzurum kendi yuvamdada olur insallah..

aminn. Rabb'im sana bu evden daha güzelini versin. içi mutlulukla, karşılıklı saygıyla ve hayırlı evlatlarla dolsun inşallah..
mimarım ben, yuvana bu gözle baktım ve çok beğendim. herkes tek tek yazmış güzellikleri. ben ayrıntı yazmayacağım, diğerlerine eklemek istediğim tek şey; içinde mutluluk okunuyor, Allah bozmasın.

Sagolun kizlar, cok tatlisiniz..
Dilerim sizlerde eniyi evlerde oturursunuz o olmasa bile huzurunuz olur..

Son düzenleme:
Amin, huzur olmayinca hic biseyi gözün görmüyor istersen saraylarda otur..

harika bayıldımm..agız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim..
o balkon tam benlik kahve içmek için ay ay ay bayıldım resmen..
eşyalarında hoş tatlım deri agırlıklı...çalışma odanın tavanıı ay tatlım güle güle oturrr.
kaydirigubbakcemile5

Evim çok güzel çok sıcak son günlerini de doya doya yaşa.çatı katı odana bayılldımmm
İnşallah kendi evin buradan daha da sıcak ve çok sevip mutlu olacağın bir yer olur.

Diğer yerlerde güzel ama,bahçenin bambaşka bir havası var canım.Çok hoşuma gitti.:kedi:

evinizi çok beğendim allah olmayanlarada nasip etsin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…