- Konu Sahibi sukutuhayalben
Çok kötüyüm ya,6 senedir babamın memleketteki evinde oturuyoruz,2 katlı orman içinde denize yakın,yeri enfes...Ama babam burayı yazlık diye planladı ve 20 sene önce yapılmış bir ev...6 sene boyunca ha taşındık,ha gittik...Oğlum okula başladı,öğretmeni çok iyi,eşimin çalıştığı ilçede bir apartmana taşınacaktık ama,öğretmenimiz harika,bir daha bulunmayacak kadar değerli biri.Biz de kalmaya karar verdik
Ama artık evde oturulacak hal yok,burası rize,tahtalar çürümüş,tuvalet-banyo berbat,alt katta amcamlar var,sadece yazın geliyorlar.Oturuyoruz madem yaptıralım,insan gibi yaşayalım dedik...Giriştik,kış günü mecbur,çünkü amcam titiz insan,onlar burdayken bir dolu sorun olacak
neyse bunaldığım konu şu ki,kızlar,evin duvarları dahil herşeyi değişiyor
evin içinde ustalar el arabasıyla kum taşıyor
şu anda banyonun duvarları kırılıyo....
ya zaten 6 senenin pisliğinin verdiği bunalım varbir de şimdi ben bu inşaat işinin içinden nasıl çıkarım korkusu başladı
2 çocuk,ev inşaat...çıldırmak üzereyim,sonucu düşüneyim diyorum ama,böyle giderse sonucu görmem ben akıl hastanesinde olurum büyük ihtimal.
eşim zaten borç bi yandan evin bu hali bi yandan bunaldı,bunalttıkça benle uğraşıyo
neden yazdım bilmiyorum ki
dertleşeyim istedim işte,moral bulayımmm
offfffffffffffffff
Ama artık evde oturulacak hal yok,burası rize,tahtalar çürümüş,tuvalet-banyo berbat,alt katta amcamlar var,sadece yazın geliyorlar.Oturuyoruz madem yaptıralım,insan gibi yaşayalım dedik...Giriştik,kış günü mecbur,çünkü amcam titiz insan,onlar burdayken bir dolu sorun olacak
neyse bunaldığım konu şu ki,kızlar,evin duvarları dahil herşeyi değişiyor
evin içinde ustalar el arabasıyla kum taşıyor
şu anda banyonun duvarları kırılıyo....
ya zaten 6 senenin pisliğinin verdiği bunalım varbir de şimdi ben bu inşaat işinin içinden nasıl çıkarım korkusu başladı
2 çocuk,ev inşaat...çıldırmak üzereyim,sonucu düşüneyim diyorum ama,böyle giderse sonucu görmem ben akıl hastanesinde olurum büyük ihtimal.
eşim zaten borç bi yandan evin bu hali bi yandan bunaldı,bunalttıkça benle uğraşıyo
neden yazdım bilmiyorum ki
dertleşeyim istedim işte,moral bulayımmm
offfffffffffffffff