Dudak Makyajı Ev Yapımı Vişneli Ruj

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

Adivar

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
6.169
49

Dudaklarınızı renkli ve lezzetli tutmak istiyorsanız kendi evinizde kolayca yapabileceğiniz vişne rujunu kullanabilirsiniz. Doğal makyaj ürünleri kullanmak cilt sağlığınız için de faydalıdır.

Malzemeler,

* 1 paket vişne jeli
* 1 çay kaşığı vazelin

Hazırlanışı,

1. Vazelini ısıya dayanıklı bir kâsede mikrodalga fırında eritin.
2. İçine vişne jelini ekleyip, karıştırın.
3. Soğuduktan sonra dudak fırçasıyla sürün.
4. Ev yapımı rujunuzu kapalı kutuda saklamaya özen gösterin.

-alıntı-

bence uğraştırıcı bir iş bu.niveanın vişneli udak nemlendiricisi daha hoş olmaz mı?

Kızlar ben de bgn ev yapımı bir ruj denemek istedim :)) Sadece evde kullandığım stickler vardı ve az kalmıştı. Nivea Lip Care Cherry ve Avon Care Lip Balm vitamin E. avonun lip balmında hafif simler var. çok minik simler ama dudakta belli olmuyo birazcık parlatıyo. Bu ikisini karıştırdım çok az miktarda tabi. ikisinden de birer parça aldım. 1 çay kaşığı kadar tarçın yağı ekledim. 2 çay kaşığı kadar vicks ekledim. Vicks ve tarçın yağının etkilerini sizlerden öğrenmiştim direk uygulamak yerine bu şekilde kullanmak istedim. Tarçın yağı dudakları kuruttuğu için biraz da arko nem meyveli bakım böğürtenli ekledim. hepsini karıştırdım ve ısıttım. sıvı hale gelince minik bir sos kasesine döktüm :)) soğuyunca denedim gayet güzel olduu :)) ilk kez böyle bişi denemedim yapması çok zevkli :)) resimlerini de atıyım.

Ben de yapcam aradığım ruj rengini bir türlü bulamıorum belki kendim üretebilirim )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…