Ev yapımı ve Hatalar

Benim mutfağımda sizinkine benziyor. Kileri bozmayın çünkü gerçekten çok işinize yarıyor . Pencere önünü neden boş bırakıyorsunuz? Tezgahı pencere önüne kadar uzatırsanız hem L mutfak olur hem kileriniz bozulmaz.

Not: şimdi farkettim kapı varmış pencere kenarında. O zaman ya kapının yeri değişsin yada yine pencere önüne diğer tezgahtan bağımsız bir tezgah yapılır.

Evet balkon kapısı var. Alternatifleri degerlendiriyoruz

Evet balkon kapısı var. Alternatifleri degerlendiriyoruz
Yok balkon kapısı değil pencerenin yanındaki kapıyı kastetmiştim. Pencereyle kapı yer değiştirirse tezgahı pencere önüne L yapabilirsiniz. O kapı nereye açılıyor?

Yok balkon kapısı değil pencerenin yanındaki kapıyı kastetmiştim. Pencereyle kapı yer değiştirirse tezgahı pencere önüne L yapabilirsiniz. O kapı nereye açılıyor?
Buraya attigim planda mutfak giriş kapısı var karşısında kiler kapısı bulunuyor. kilerin devaminda pencere, dönünce de balkon kapısı var başka kapı yok. Pencere önüne eviyeyi balkon kapısının önüne de masayı koymuş mimar.

Bu arada tahminimce zaten mimar pencere kotunu ayarlamıştır musluk çarpmaz ama siz yine de ona da dikkat edin. Ayrıca kilerin içe girinti yapan duvarını tezgah yaparken bacaya da dikkat edin. Dediğim gibi benim önerim kileri kapalı dolap şekliyle kullanmanız kapıyla değil. Girinti yapan duvarlar yıkılırsa düzlenir 150 cm den 80 cm lik derin bir tezgah arkası dolap kalır. En son duvardan da 60 cm içe vererek planlarsanız düz tezgah yanı dolabınız olur. Ordan kileri kullanırsınız önünden de L mutfağınızı. Umarım anlatabiliyorumdur. Çizimle anlatmak fikir vermek ise danışma ücretine dahil

çok teşekkür ederim. Mutfakcım pencere ölçümü yaptı düzeltme olacak orada. Bacamiz yok mutfakta o kısmı anlamadım. Evet kiler duvarları yıkılacak gömme dolap olacak bahsettiğiniz gibi bir çizim yaptı mutfak ustasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…