- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
Aus nasıl korkuttuysan beni o sesi sopa sesi,kızma sesi sandım lavaştan dolayı
Teşekkür ederim canım.![]()

eni konu gurultulu şapırtı sesi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aus nasıl korkuttuysan beni o sesi sopa sesi,kızma sesi sandım lavaştan dolayı
Teşekkür ederim canım.![]()
Sen iste yeter ki ,çek kaptanıma 5 tantuni dürümBunu şimdi tesadüfen gördüm
Şansına etiketi görmemişim
Çıldırmıcam sakinim derin nefes alıyorum
deynepnaz harika görünüyor bana yollla ben yerim korumadayım ben
![]()
Sen iste yeter ki ,çek kaptanıma 5 tantuni dürüm
Ben zayıflayamazsam seni şişmanlatırım![]()
Teşekkür ederim ,o sizin bakışlarınızdaki şahanelikOyyy oyyyyyyBu nedir böyle....
Ellerinize Emeklerinize sağlık,şahane görünüyor valla![]()
Teşekkür ederim .Çok güzel görünüyor harika bu saatte canım çekti valla mutlaka bu hafta çıkmadan yaparım ellerinize sağlık
Teşekkür ederim de ben merak ettim sizi,daha önce yazıştık mı?Oyum size her zaman ki gibi. Kullanıcı adından çıkaramazsınız sık değiştiririm.
Ama bu sefer isimlere bakmadan verdim. Nasip yine size çıktı. Bu kez birinciliğe inşallah.![]()
Yazıştık evet. Dolmalarda katılmıştım. Pırasa dolması. :)))Teşekkür ederim de ben merak ettim sizi,daha önce yazıştık mı?![]()
Teşekkür ederim.lavaşini bile siz yapmissiniz daha ne olsun oyumu size kullandim cok guzel gorunuyo insallah siz kazanirsiniz
Sen de başarılıydın ,neden tekrar katılmıyorsun?Yazıştık evet. Dolmalarda katılmıştım. Pırasa dolması. :)))
Hiiiç vaktim yok. Çok koşturma geçiyor. Evde makarnalara talim ederken böyle menüler zor çıkartırım. :))Sen de başarılıydın ,neden tekrar katılmıyorsun?
fazlasıyla hak etmiştinTeşekkür ederim.Büyük ihtimalle ben kazanacağım,açık ara öndeyim.
tüm konuları okuyamıyorum sadece fotoğraflara bakıp beğendikerimi okudum oyumu sana veriyorum ellerine sağlık harika görünüyor katılmak istediğim bi kategoriydi kısmet değilmiş
Teşekkür ederim canımfazlasıyla hak etmiştin
Teşekkür ederim canım,Ellerine sağlık çok güzel görünüyor.. başarılar diliyorum canım