Teşekkür ederimNefis gözüküyor .![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimNefis gözüküyor .![]()
Yan tarafı boş olduğu için doldurmak istiyorsun değil mi?Teşekkür ederim2. madalyayı bununla almıştım .Ama sonra kısmetim kapandı bir daha alamadım
![]()
Aynen öyle istiyorum yoksa farketmiyorYan tarafı boş olduğu için doldurmak istiyorsun değil mi?Yoksa simetri takıntısı mı var sende
![]()
O zaman 3 madalyası olan hep eksik hissederAynen öyle istiyorum yoksa farketmiyor![]()
Yine başa döndükO zaman 3 madalyası olan hep eksik hisseder
Fakirliğin gözü körolsun ,biz 1 taneyi bulamıyoruz başkası 2 taneyi yakıştıramıyor![]()
Nasip işi bu.Yine başa döndükBenimkiler 4 yılda bu kadar sen daha geleli kaç yıl oldu
![]()
Orası öyle canımNasip işi bu.![]()
Acilen tarifimi sigortalatayım
Neden?Acilen tarifimi sigortalatayım![]()
Nanayı takip ettim meğer maydonoz meselesi için konuma çağırmış zebrayıNeden?
Benimki sigortalı tescilli![]()
Bakalım 3. kez 1. olabilecek miNanayı takip ettim meğer maydonoz meselesi için konuma çağırmış zebrayı
Ben de dedim herhalde hırsızlık yapacak
Gerçi bende senden çalmıştım ama çaktırma
Çalanın malını çalarkarKukrim de benden çalmış
![]()
Calamadim senden çünkü sitenin içinde arama yaptım bulamadim konunuNanayı takip ettim meğer maydonoz meselesi için konuma çağırmış zebrayı
Çalanın malını çalarlarKukrim de benden çalmış
![]()
Ben kimseye deynebimin maydonozunu sorgulatmamNanayı takip ettim meğer maydonoz meselesi için konuma çağırmış zebrayı
Çalanın malını çalarlarKukrim de benden çalmış
![]()