- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
Hayırlı cumalar canımHayırlı Cumalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı cumalar canımHayırlı Cumalar
Hayırlı Cumalar güzelciğimHayırlı Cumalar
amin inşallahHerkes iyi olsun,çoluk çocuğuyla yaşasın
sende neBen de
düşünüyordum risk grubunda miyiz diye bilmiyordum dün ilaçlarımı kontrol ettim kalmamışFmf+ıltihapli romatizma hastasıyım kronik grubuna giriyoruz bizde Allah korusun
Valla kahvaltıyı ağlayarak hazırladım okuyunca burdaTatlım insan ettiği dua kadardır. ve temenniler de dua yerine geçer.
Öyle diyeceğine "Rabbim bana sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürler versin ben de hayırlısıyla evlatlarımı buyuteyim " de canım.
Uyuyamadımamin inşallah
sende ne
düşünüyordum risk grubunda miyiz diye bilmiyordum dün ilaçlarımı kontrol ettim kalmamış
Valla kahvaltıyı ağlayarak hazırladım okuyunca burda
eşim esprisi ni yapıyordu ben risk grubunda olabilirim dediğimde
Al dokun bol bol dedim bugün ters ters :))
Benim raporlu seninde oledir eczaneden direkt alabiliyorsunamin inşallah
sende ne
düşünüyordum risk grubunda miyiz diye bilmiyordum dün ilaçlarımı kontrol ettim kalmamış
Valla kahvaltıyı ağlayarak hazırladım okuyunca burda
eşim esprisi ni yapıyordu ben risk grubunda olabilirim dediğimde
Al dokun bol bol dedim bugün ters ters :))
Eşime söyleyecegim bakalım inşallah verirlerBenim raporlu seninde oledir eczaneden direkt alabiliyorsun
Hayırlı Cumalar❤ HAYIRLI CUMALAR ❤
Cüz alamam suan malum sebeptenUlan son demlerim deyince sandım cüz falan verecek
Ben diyete başlıyor sandimUlan son demlerim deyince sandım cüz falan verecek
Kaşınıyor ya
Nana yemesin, nana şişkoCanfeb gel yiyek kız
Hani bana ?Canfeb gel yiyek kız
Hoş geldin nanam...endişelendim iyice çok şükür iyisin yaşıyorsun veeee buradasınAblacım
Belki de kuzum,ama şimdi belirsiz bir tarihe kaldı,canımı sıkmıyor değil Sabretmekten başka yapacak bir şeyim yok maalesefJenna16 kuzum, senin için en hayırlısı buymuş demekki, hastanede kaldigin sürece virüs kapma olasılığın daha da yüksek olacaktı