- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 12 kisiyeBana oy veren 10 kişi
bekleyin oylama bitince hepinizi tek tek etiketliyip kalp koyucam yanınıza
Yanlış anlamadım değil mi, 4 tanebe dirt taneyle zor yaptim bir bilse kk beni 1 yaparlardi
Haberde öyle söylediRomatizma Değil fmf hastasıydı
Büşra vardı ya,çatlayan kurabiye,o oldu.Aklıma geldi de bi oylarıma bakim dedim
Kim diskalifiye oldu ki?
Bende risk grubunda miyim diye düşünüyordum oyleymisim romatizma kronik iltihap herşey var bende ..tek istediğim oleceksem de çocuklar anneme kalsın eşime de aynini söyledimBende romatizma hastasıyım /(
Hadi ya demek ki romatizma de risk grubu Allah yardımcımız olsun o zamanEvet CHP li sanırım bir milletvekilinin yeğeni 33yasinda vefat etmiş kadinin sadece romatizma hastalığı varmış
Herkes iyi olsun,çoluk çocuğuyla yaşasınBende risk grubunda miyim diye düşünüyordum oyleymisim romatizma kronik iltihap herşey var bende ..tek istediğim oleceksem de çocuklar anneme kalsın eşime de aynini söyledim
Ben deGünaydın bu arada hiç güzel uyanmadim
Ben öyle algılamadım onu,KOAH yok,sadece 2 rahatsızlığı var gibi algıladım..Hadi ya demek ki romatizma de risk grubu Allah yardımcımız olsun o zaman
Yerim onun parmaklarınıKatılırsın canım benimki de hep parmak atıyor tabaklara
Olsun biz minciklanmis seviyoruzYerim onun parmaklarını
Benim ki parmaklasa iyi aldığı gibi sıkıyor.
Fmf+ıltihapli romatizma hastasıyım kronik grubuna giriyoruz bizde Allah korusunBende risk grubunda miyim diye düşünüyordum oyleymisim romatizma kronik iltihap herşey var bende ..tek istediğim oleceksem de çocuklar anneme kalsın eşime de aynini söyledim
GünaydınGünaydın
Dedin
Tatlım insan ettiği dua kadardır. ve temenniler de dua yerine geçer.Bende risk grubunda miyim diye düşünüyordum oyleymisim romatizma kronik iltihap herşey var bende ..tek istediğim oleceksem de çocuklar anneme kalsın eşime de aynini söyledim