- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
esim diyor 44 yasinda amcaya evine git diyoruz yoksa ceza kesecegiz adam anlamiyor bise olmaz bana diyorBizim burda metro bile boşa yakındı
Para az da değil insan bulsun,versin . En saçması da,para varsa özelde olabilir diyorlar,o para olunca virus bulaşmıyor mu ?amin canim bizimkini ne yapqcagiz bilmiyorum ozelde 4 milyardan nasliyor sunnetle beraber 6 istiyorlar 1 iki ay daha beklerim sonra duruma bakacagim
Sağol canım sende öylesinsag ol canimmm vallah kisa suredr hepinizi cok sevdim hepiniz cok tatli insanlarsiniz ve iyi niyetli
Dur daha bitmedi@Blue_Perii
H HilalN
@Eses44
@Nisan0104
Kızlar beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim
❤❤❤❤❤❤
44 yaşında amca mı olur ?esim diyor 44 yasinda amcaya evine git diyoruz yoksa ceza kesecegiz adam anlamiyor bise olmaz bana diyor
sag ol ablampro olanları tebirik ediyorum kızlar hayırlı olsunhepsini
Benim eşim 46 yaşında44 yaşında amca mı olur ?Abidir o
İstese de gidemez,alışkanlık yapar burasıSağol canım sende öylesin
Her zaman bekliyoruz:)Gerçi artık gitmezsin
44 dogumlu diyecektim puhaaa:)44 yaşında amca mı olur ?Abidir o
Benim bey 48Benim eşim 46 yaşında
Ben de dedim noluyo44 dogumlu diyecektim puhaaa:)
Aralık doğumlu Aralık'ta 47 olacak:)73 lü:)Benim bey 48
Aynılar hemen hemen,yaş olarak yaniAralık doğumlu Aralık'ta 47 olacak:)73 lü:)
cancazim seninde guzeldi ama zehrosun elalisin hakini yememek lazim busranin kide guzeldi hepsi guzel ya vallahAblam canımsın
İyi ki tuzlu yapmışım tekrar tekrar memnun oldum
Mimkin diğilGitsin görelim
vallah oğlum hastaneden gelene kadar kalbim sıkışıyor yaAblam kolay olmayacak
yani suan zaten askiya aldim bisey falan olur sende bubyuzden rahat olPara az da değil insan bulsun,versin . En saçması da,para varsa özelde olabilir diyorlar,o para olunca virus bulaşmıyor mu ?
Aramızdaki yaş farkı aynıymış:)Sen 80 li ben 81 li:)Aynılar hemen hemen,yaş olarak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?