Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya naz degildi aslindaH M yarışmaya katılmak için çok nazlandı ama bak pro üye oldun
Hayırlı olsun hepinize
@Oha diyorum
@2019 mutluluk
@Canim cocuklarim
@Kmsl Hnd![]()
Ben seni tebrik etmemişim yorgun anneannepro olanları tebirik ediyorum kızlar hayırlı olsunhepsini
Ablacııııımmmm
Sağol ablacımAblacııııımmmm
Her birinizin ellerine emeklerinize sağlık, herkese başarılar diliyorum, 2 oy hakkımız varmış, ben hem tatlısı hem tuzlucuyum:))) tuzluyla başlayıp tatlıyla sonlandırayım dedim, yanında tavşan kanı da çay olursa oy oy oyy![]()
Yarışmalarda sana verdiğim ilk oy mu? Ne fena ablayım sana oy da cimri davranıyorum galibaSağol ablacım
Çaysız olur mu ,sen iç ben biter bitmez yeniden doldururum![]()
![]()
Yok ablam 2. veya 3. olabilir:)Arada da olsa senden oy alınca mutlu oluyorumYarışmalarda sana verdiğim ilk oy mu? Ne fena ablayım sana oy da cimri davranıyorum galiba![]()
He valla:))) baktım bir tane tuzlu tarif var, tarifi bir açtım ki a-aaaa küçük kardeşYok ablam 2. veya 3. olabilir:)Arada da olsa senden oy alınca mutlu oluyorum![]()
![]()
Ben fasulyeyim zaten ondan hepsinden farklı olarak tuzlu yaptım![]()
önemli değil yaBen seni tebrik etmemişim yorgun anneanne
Hayırlı olsun.
Ellerine sağlık ablacım ben de yaptım pişiyor:)yemek yapıyorum kızartma arda gelip yazıyorum
İvit :)
Havamız oldu değil miBirini de banaaaaa
![]()