- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
kuzum na yapiyim basimda bir bebek var aman aman sacimi cekiyor surekli:)Ben de dedim noluyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzum na yapiyim basimda bir bebek var aman aman sacimi cekiyor surekli:)Ben de dedim noluyo![]()
Teşekkür ederimcancazim seninde guzeldi ama zehrosun elalisin hakini yememek lazim busranin kide guzeldi hepsi guzel ya vallah
vallah benden daha iyi oylar aldin sunu anladim ki sunummm herseyin en onemlisiTeşekkür ederim
Yok canım ben sonuncu olmak için bunu yaptım .Yine iyi oldu çok memnun oldum![]()
Allah yardımcıları olsun.Benim abim de doktor,İstanbul'da çalışıyor.Pek fazla bu konuları konuşmak istemiyor.Yoksa kafayı yeriz diyor.vallah oğlum hastaneden gelene kadar kalbim sıkışıyor ya![]()
Istesem de olamiyorum zaten benyani suan zaten askiya aldim bisey falan olur sende bubyuzden rahat ol
Evet canım sunum çok önemli:)Yani lüks olması,gösterişli olması gerekmiyor.Başörtülerinden,gömlek,elbiselerimizden hatta bazen nevresim,yatak örtülerinden masa örtüsü yaptık:)Tabak,örtü ve renk seçimi önemli oluyor:)vallah benden daha iyi oylar aldin sunu anladim ki sunummm herseyin en onemlisi
allah yardımcılar olsun. birde onlarınAllah yardımcıları olsun.Benim abim de doktor,İstanbul'da çalışıyor.Pek fazla bu konuları konuşmak istemiyor.Yoksa kafayı yeriz diyor.
Evet kuzum ,aynenAramızdaki yaş farkı aynıymış:)Sen 80 li ben 81 li:)
Amin ablacımallah yardımcılar olsun. birde onların
eksiklerini vermesin amin amin
Oy maşallah ona :)kuzum na yapiyim basimda bir bebek var aman aman sacimi cekiyor surekli:)
Bir an önce feraha çıksak, insallahAllah yardımcıları olsun.Benim abim de doktor,İstanbul'da çalışıyor.Pek fazla bu konuları konuşmak istemiyor.Yoksa kafayı yeriz diyor.
İnşaallah canımBir an önce feraha çıksak, insallah
yemek yapıyorum kızartma arda gelip yazıyorum
Nasılsın kuzum ?Meleğimmm❤❤❤
Aynen öyle,bugün çıktım işte mecbur,bomboş otobüsler,metro,bir garip oldum :/İnşaallah canımDışarı çıkmak ne büyük nimetmiş
![]()
Aman kimse çıkmasınAynen öyle,bugün çıktım işte mecbur,bomboş otobüsler,metro,bir garip oldum :/
Bence de çıkmasınAman kimse çıkmasın![]()
Çok şükür kuzum,bir ara üzgündüm çok,şimdi daha iyiyimİyiyim melek kalplim sen nasılsın❤