Kolay değil seçmek 26 tane ,az da değilSeçemedim ki onun hakkı kalır onunda kalır diye diye ağzımı sildim oturdum aşşa
Arada topiğinize uğrayıp bilgilendireyim siziUlan bunu nasıl düşünemedim
sag ol canimPro olanları tebrik ederim.
@Minik Meleklerim hem takima gelmiyorsun hem de üyelerimi yoldan çıkartıyorsunZipzip- örtmenim bu beni yoldan çıkarmaya çalışıyo kızarmısnoz
ayy cancazim vallah cok sag ol hic brklemiyordum cok yaristigin zamna olunur diye dusunuyordimHayırlı olsun kırmızı yakışmış
Beni de yoldan çıkarıyor hep cısslı mamalardan ikram ediyor
vallah ne yapsin kadin nufusa katki sagliyor iste:)Şeyma Subaşı nasıl bir karantinada
Keşke hayırlı haber olsaydı canım
BİNECEZ ÜSTÜNE VURACAZ KIRBACI DA DEDİK Mİ?Yeşil çayla kurabiye iç dediler güldüler bana.
Sağol canım,inşallahHakkında hayırlısı olsun canım.
Anestezi onay verdi,cerrahiyle görüş dedi. Cerrahı de olamayacağını söyledi,üzgün üzgün geri geldimJenna16 ne dediler kuzu ya merak ettim
Aynen canim. Acil durumlar dışında ameliyatlar durmuş maalesefİptalmi edildi canım
BİNECEZ ÜSTÜNE VURACAZ KIRBACI DA DEDİK Mİ?
Aynen canim. Acil durumlar dışında ameliyatlar durmuş maalesef
Yeşil çayla kurabiye iç dediler güldüler bana.
Son bir ameliyatım kalmıştı canım,onun için giyim bugün,gün almak için. Ameliyatlar durdu dediler,ne zaman yapacakları da meçhul ,ona üzüldümKuzum noldu sana?
gecmis olsun bu ne ameliyati Rabbim sifa versinSon bir ameliyatım kalmıştı canım,onun için giyim bugün,gün almak için. Ameliyatlar durdu dediler,ne zaman yapacakları da meçhul ,ona üzüldüm
Çok teşekkür ederim,kolostomi kapatma ameliyatı.Bagirsakla ilgili bir ameliyatgecmis olsun bu ne ameliyati Rabbim sifa versin
Son bir ameliyatım kalmıştı canım,onun için giyim bugün,gün almak için. Ameliyatlar durdu dediler,ne zaman yapacakları da meçhul ,ona üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?