- 22 Ağustos 2015
- 29.626
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.383
- 598
Tesekkur ederim canim senin ki kadar yakisikli olmasada :))Hayırlı olsun ,yakışmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim canim senin ki kadar yakisikli olmasada :))Hayırlı olsun ,yakışmış![]()
bende oyumu sana vermistmBen yaptımmmm teşekkür ederim![]()
Çok havalı oldu yalnız kızlara hava at benceTesekkur ederim canim senin ki kadar yakisikli olmasada :))
Ya kirmizi olmali ya siyah. Favori renklerim :))Çok havalı oldu yalnız kızlara hava at bencegelmediklerine pişman olsunlar
![]()
Hakkında hayırlısı olsun canım.Olmadı maalesef canım ya![]()
İki harfli nick mi olur,hava atamazsın tabi,farketmezler kiYa kirmizi olmali ya siyah. Favori renklerim :))
Yok ya isin esprisi.. guzel oldu tabiki ama havada atamamki becrremem
Ne zaman yazmış bu mesajı,görmedim benHakkında hayırlısı olsun canım.![]()
Ben pro olcagimi ne bileyimİki harfli nick mi olur,hava atamazsın tabi,farketmezler ki
Al şöyle uzuunnn bi nick,gören aaaa pro bu desin,önünü iliklesin
Hm ne yaaa![]()
Bizde h m diye bir kanal var aklıma hm geliyor hep atlarkenİki harfli nick mi olur,hava atamazsın tabi,farketmezler ki
Al şöyle uzuunnn bi nick,gören aaaa pro bu desin,önünü iliklesin
Hm ne yaaa![]()
Ben de haber almak için girdim siteye ,mesajlarına baktımNe zaman yazmış bu mesajı,görmedim ben![]()
Benim aklıma da magnolia güzeli HE geliyorYoksa bu HM o HE mi?Bizde h m diye bir kanal var aklıma hm geliyor hep atlarken![]()
Ama ne dediler bende onu merak ettim bitince mi gel dediler yoksa hiç mi cvp verilmedi acabaBen de haber almak için girdim siteye ,mesajlarına baktım![]()