Yarışmanın havası olsun canım ya:)Katılanlar bir süre sonra pro oluyorBurda da elini sallasan proyo çarpıyo beaa ,avası kalmıyo
Bizde dedeyiz o zamankendimi sey gibi his ediyorum boyle askerlikte erler olur bide torunlar iste ben o torunlardanimmm insllahh cancazimmm
tabi olmesekk mi1 Nisan'da burada olun birlikte öğrenelim:)
İnşaallah olacak canımkendimi sey gibi his ediyorum boyle askerlikte erler olur bide torunlar iste ben o torunlardanimmm insllahh cancazimmm
Yazacaktım neyse dedim:)tabi olmesekk mi
Coronadan beri eşimden bol bol dinliyorum askerlik anılarını,dedelerini,torunlarınıkendimi sey gibi his ediyorum boyle askerlikte erler olur bide torunlar iste ben o torunlardanimmm insllahh cancazimmm
Minikten korkmam benn sever beniBebeğim bana vermişsin,ben seni korurum ondan arkama geç
dede degil reyizzBizde dedeyiz o zaman
Büyük Büyük büyük babanın ruhuyuz bizBizde dedeyiz o zaman
Nasılda biliyor minnosumMinikten korkmam benn sever beni
Valla eşim öyle diyordudede degil reyizz
Ben hiç askerlik muhabbeti dinlememişim fransız kaldımValla eşim öyle diyordu
Dede dede,ben yeni dinledim o dersiValla eşim öyle diyordu
is te bu yuzden yeni katagoriyi sadrce benle paylasabilirsiniz diye dusunuyorumİnşaallah olacak canım
1 Nisan şaka diye çıksa ülkedeki bakanlar nasıl güzel olurduYazacaktım neyse dedim:)
Ahahahahahahaha sesli güldüm affetis te bu yuzden yeni katagoriyi sadrce benle paylasabilirsiniz diye dusunuyorum,)
Ne yazık ki kimseye söylememis te bu yuzden yeni katagoriyi sadrce benle paylasabilirsiniz diye dusunuyorum,)
Şanslı kadınBen hiç askerlik muhabbeti dinlememişim fransız kaldım
Çok güzel olurdu:)1 Nisan şaka diye çıksa ülkedeki bakanlar nasıl güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?