Allah kolaylık versin o zaman işiniz zoristanbulll :) nr yazikki
Hatırlatırsın artık:)20 agustos benimki
Tamam 149 dan geri ye sayıyoruz o zamanHatırlatırsın artık:)
eweett iki senesi bitecrk insallahAllah kolaylık versin o zaman işiniz zor
İlk görev yeri mi:)
Oğlumun göz kenarında da biseyler çıkmış sanırım yine bişey kaşıntı yaptı :// kolunda tuhaf bişey çıkıyor daha önce bir kaç kere çıktı önemsemedim sonra doktora götürdük hatta öğretimine resmini attım yaşayan var mı diye yokbu arada vucudum da bir kasinti var anlatamam gittim kese attim hala var;(
Eşime sinir oldum arkadaşı hastayım işyerine gelicem biraz dinleneyim orada diye msj atmış
o zamana kadar koronadan sehit dusmezsem artikHatırlatırsın artık:)
Bundan sonra doğu o zaman:)eweett iki senesi bitecrk insallah
Allah korusuno zamana kadar koronadan sehit dusmezsem artik
Gidip tahlil yaptırmak lazım:)Bişey sorucam mesela bir rahatsızlığı niz var diyelim onunla ilgili bölüme gittiniz
Doktor ilaç yazıp yolluyor hiç bir açıklama yok genel geçer bişey söylüyor tekrarlıyor geçmiyor yada işe yaramıyor bu durumda ne yapmak lazım
Ay ne güzel bizim emeklilige 4 sene var :/Bundan sonra doğu o zaman:)
Bizim bitti sayılır:)Eşim olsa bu yıl emekliliği doluyor:)Memlekete geldik sonunda:)
baci gecen sene bende vardi hata hamileydim her tarafim kabarmisti doktorlar bile korkmustu sedef sandilar ama cok fenaydi suan gene var inss gebe degilimdir kafama sikarim gecmis olsun bu arada canim alerji olabili deterjan yumurtaOğlumun göz kenarında da biseyler çıkmış sanırım yine bişey kaşıntı yaptı :// kolunda tuhaf bişey çıkıyor daha önce bir kaç kere çıktı önemsemedim sonra doktora götürdük hatta öğretimine resmini attım yaşayan var mı diye yok
Cildiye uzmanı da basit bişey deyip alerji ilacı verip yollamış
Ama olmayacak canım çocuklar küçük:)Yaş haddine kadar çalışacak:)Ona da 9 yıl var:)Ay ne güzel bizim emeklilige 4 sene var :/
Benim KBB den sorun geçmedi doktora anlattım kaç kere derdimi yok adam çare bulamıyor yani ama bana demiyor şuraya git bunu yaptır demiyor meselaGidip tahlil yaptırmak lazım:)
Abla sizin cokmus ya biizm yer altı olduğu için prim doldu yaş bekliyoruz bir gün ile 39 yaş kapsamına giriyorAma olmayacak canım çocuklar küçük:)Yaş haddine kadar çalışacak:)Ona da 9 yıl var:)
O zaman başka doktora gideceksin tabi şimdi değil:)Benim KBB den sorun geçmedi doktora anlattım kaç kere derdimi yok adam çare bulamıyor yani ama bana demiyor şuraya git bunu yaptır demiyor mesela
Ama oğlum için bir şey istenmişti burnuna bir cihaz soktu
Mesela bana onu hiç yapmadı o kadar burun probleminden gittim
Adam bölgede en iyi KBB ama çare yok
Aman çalışsın benimki evde duramaz:)Hem maaş düşer ne gerek var:)Giidip başka yerde çalışmasındansa:)Abla sizin cokmus ya biizm yer altı olduğu için prim doldu yaş bekliyoruz bir gün ile 39 yaş kapsamına giriyor
Evinde dinlensin evimi yokEşime sinir oldum arkadaşı hastayım işyerine gelicem biraz dinleneyim orada diye msj atmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?