- 24 Eylül 2018
- 98.664
- 295.306
- 698
Günaydın canımGünaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydın
Siz bizden önce önlem almaya başladınız azerinden biliyorum bahsetmişti sizin vaka sayınız daha az inşallah bir an önce toparlanirAllah her kesin yardımçısı olsun cocuklarmizi korusun bizdee ölen simdilik 1kisi ama vaka 76 olmus hizli yayliyor.
HayırdırBana akil verecek birine ihtiyacım var
Bende azcık var, verebilirimBana akil verecek birine ihtiyacım var
Hemşehrim dün siz bugün biz sallandik ben dunkunu hissetmedim bugün hafif salladı geçtiBende azcık var, verebilirim
Evet ben dün yataktayken oldu.önce güm dedi sonra titretti :)Hemşehrim dün siz bugün biz sallandik ben dunkunu hissetmedim bugün hafif salladı geçti
.ama daha dün Ahmet yakut u dinledim Manisa da hareketlenme var en üst 4.7 ye kadar olabilir dedi ve bugün 3.9 oldu
Aaa bugün duymadım benHemşehrim dün siz bugün biz sallandik ben dunkunu hissetmedim bugün hafif salladı geçti
.ama daha dün Ahmet yakut u dinledim Manisa da hareketlenme var en üst 4.7 ye kadar olabilir dedi ve bugün 3.9 oldu
Bende koltukta çay keydi yapıyorum kahvaltı sonrasi oğlan yanında hoplayıp zıplıyor baştan anlamadım sonra toplanın deprem oluyor dedimEvet ben dün yataktayken oldu.önce güm dedi sonra titretti :)
Camda bekliyorum
Deprem olursa dışarı
Virüs gelirse içeri
Zombi mi eşimin en sevdiği ama izlemeyi seviyordu oAaa bugün duymadım ben
Aslında böyle az az olması sevindirici,enerji açığa çıkıyor diyolar
Salla yaaaa nasısa ölcez
Mayısta zombiler gelcekmiş zaten o daha korkunç
7D izler işte fena mıZombi mi eşimin en sevdiği ama izlemeyi seviyordu o
9 d nasıl korkutmustim onu aklıma geldi7D izler işte fena mı
Kız milleti korkutup durma,ev ahalisini toptan manisaya göndercen9 d nasıl korkutmustim onu aklıma geldi
Hayırdır
Benim takınırım ve sorunum malum. Yarın randevum var,hastane yeni randevu vermiyor ama eski alınan randevular eğer önemliyse gelin deniyor. E benimki de önemli statüsüne giriyor değil mi ?Yani gideyim değil mi ben ?Kafam durduBende azcık var, verebilirim
Önemli tabikiBenim takınırım ve sorunum malum. Yarın randevum var,hastane yeni randevu vermiyor ama eski alınan randevular eğer önemliyse gelin deniyor. E benimki de önemli statüsüne giriyor değil mi ?Yani gideyim değil mi ben ?Kafam durdu
Efendim ??Önrmlşi
Elimde eldiven vardıEfendim ??
Önce anestezi,sonra cerrahiye gel dedi en son.Anesteziden onay alınca doktorun gün verecek dedi. Bazı yerlerde ameliyatlar iptal ,ama burası için bir bilgi yok henüz . Bence de gideyimÖnemli tabiki
Hatta bence aramadan git.ararsan red edebilirler.ama oraya kadar gitmişken geri çevirmezler bence
Riske girmeye değer
Ben de önemine biip mi diyecek dedimElimde eldiven vardı
Kontrolsüz yazdı kendi kendine gönderdi