Amin canım:)
Doğuran o olmayıncaBunu hep söylüyor ki eminim 5 olsada soyler
He iyi o zaman
kiskancliktan:) bunlar
pof bitmiyor islerAynen öyle canım eşimin isteği bitmiyor.2 gün önceden liste veriyor:)
Çocuklarda evde olunca yeme işi hiç bitmiyor.Dün iki defa ekmek için hamur yoğurdum:)Yeter sandım yetmedi bir daha yaptım:)
benim dogum gunumu esimden baska kimse bilmeZ:) kutlamazda ondan oyleHe iyi o zaman
Biz burda yakın arkadaş olduk zamanla ,ondan biliyoruz birbirimizi :)benim dogum gunumu esimden baska kimse bilmeZ:) kutlamazda ondan oyle
Bunlarda geçer canım:)Bir bakmışsın büyümüşlerpof bitmiyor islerbazen intiharin esigine geliyorum namazda ikisi bacagima biri onume geciyor Allahtan en kucugu 7 aylikta ses etmiyor
Ne zaman doğum gününbenim dogum gunumu esimden baska kimse bilmeZ:) kutlamazda ondan oyle
20 agustos benimkiNe zaman doğum günün
super vallahh:)Biz burda yakın arkadaş olduk zamanla ,ondan biliyoruz birbirimizi :)
ayyy insllalhh ablam yaBunlarda geçer canım:)Bir bakmışsın büyümüşler
Benim ikizler büyüdü seninkilerde büyür:)Özel değilse hangi şehirdesin:)ayyy insllalhh ablam ya
eylul 1 :)dunya baris gunu ordan aklinizda kalsinNe zaman doğum günün
istanbulll :) nr yazikkiBenim ikizler büyüdü seninkilerde büyür:)Özel değilse hangi şehirdesin:)
Ben seni doğuda saniyordum nedense temizlik topiginden aklımda öyle kalmışistanbulll :) nr yazikki
Doğum günü yaklaşınca bize sinyaller vermen lazım:)15 gün önceden başlayabilirisnizeylul 1 :)dunya baris gunu ordan aklinizda kalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?