Aşkom çık oradan, ne işin var senin oradaYok,ben tek başıma depresyondayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkom çık oradan, ne işin var senin oradaYok,ben tek başıma depresyondayim
Tobeeee aynı benDur jennam bitmedi daha
En daze fasulye olacak o zaman aşkoAşko bir daha olursa fasulye olacak
O zaman biraz sakin takılHayıır olmak istemiyorum bu heyecanı seviyorum
Uğraşıyorum aretim ,azıcık kaldıÇık oradan bakayım
Aynen aşkom yeni fasulyeler lazım bizeEn daze fasulye olacak o zaman aşko
O zaman balkonu yıkamaya gidiyorumBitti bitti ,daha ne
Bence de aşko ama ,az kaldı,çıkacağım benceAşkom çık oradan, ne işin var senin orada
Hayal kırıklığı payı hep bırakırımTobeeee aynı ben
Balkondan kahve at ,aşağıda kutlama için beklerken isinirizO zaman balkonu yıkamaya gidiyorum
Beraber girelim istersen Ben çok uygunumBence de aşko ama ,az kaldı,çıkacağım bence
35 dakikada kk da büyük bir giriş yaşanırsa bilememHayal kırıklığı payı hep bırakırım
Çok başarılılar aşko masallah ,önümüzdeki kategori de çok fena olacak benceAynen aşkom yeni fasulyeler lazım bize
AferimmmUğraşıyorum aretim ,azıcık kaldı
Bu ay başka birinin olmasını istiyorum ben zaten yöreselden anlamıyorum sonlarda takılırımO zaman biraz sakin takıl
Sen yıka ben öyle gelirim ne giyeceğimi düşünüyorumO zaman balkonu yıkamaya gidiyorum
Girince çıkması zor ,kiyamam ,hiç girme senBeraber girelim istersen Ben çok uygunum
Ahh inşallah aşkomÇok başarılılar aşko masallah ,önümüzdeki kategori de çok fena olacak bence
Kukrişim şöyle güzel bir abiye fena olmazSen yıka ben öyle gelirim ne giyeceğimi düşünüyorum