- 8 Haziran 2013
- 57.197
- 151.848
- 898
Onu da vermezYok bizim memleketin yemeği hıngel![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu da vermezYok bizim memleketin yemeği hıngel![]()
Rüyanda görürsün onuYok bizim memleketin yemeği hıngel![]()
Aynen aşkomEngelle bunları konudan aşkom![]()
Tamam sen söyle ne istiyorsun anlatOnlar nasıl bilinmezBakınca ben buradayım diyor
![]()
Benim bilmediğim bir şeyler bulun şaşırayımTamam sen söyle ne istiyorsun anlatsemsek kim bilir
![]()
Asosyal gibi olalım bak bana yaptırdı yumurtayıYaratıcı olun![]()
Onu da vermez![]()
Ay nidennnnRüyanda görürsün onu![]()
Hindistan yöresinden bakayım ben bir o zamanBenim bilmediğim bir şeyler bulun şaşırayım![]()
Sen yöreselin anavatanında yaşıyorsunBenim bilmediğim bir şeyler bulun şaşırayım![]()
Popüler ve birinciliği varAy nidennnn![]()
O zaten yine bomba olacakAsosyal gibi olalım bak bana yaptırdı yumurtayı![]()
Bana tarif bulamadım diyorduO zaten yine bomba olacak![]()
Az bilinen olsun. Mesela ben geçen yıl kiraz yaprağı sarması yaptım. Hanginiz yediniz biliyorsunuzAy nidennnn![]()
Bizim hıngel bildiğimiz hıngel birinci mi olmusPopüler ve birinciliği var![]()
Vardır ya bakınSen yöreselin anavatanında yaşıyorsunkaç memleket gezmişsin. Yarışmalarda cabası
![]()
Yemedik ama biliyoruz oda sayılmaz bananeAz bilinen olsun. Mesela ben geçen yıl kiraz yaprağı sarması yaptım. Hanginiz yediniz biliyorsunuz![]()
Ben bu sene 3 kere yedim gün deAz bilinen olsun. Mesela ben geçen yıl kiraz yaprağı sarması yaptım. Hanginiz yediniz biliyorsunuz![]()
Bir daha yapmam zatenYemedik ama biliyoruz oda sayılmaz banane![]()