- 24 Eylül 2018
- 98.664
- 295.306
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kukriş yanlış yere parmak basmış demek kiDüğmeye nasıl basmışlar![]()
Yok aradım dedim nerde bu video ben size böyle mi yaptımDayımgil video attı mı![]()
Bulamadılar belki de düğmeyiDüğmeye nasıl basmışlar![]()
İyi fırçalasaydınYok aradım dedim nerde bu video ben size böyle mi yaptım![]()
Gönderiyorlar bakalım bu seferde çalışmazsa iade ederim dedim artıkİyi fırçalasaydınama sen yine de üzerlerine gitme. Yine işin düşebilir Allah göstermesin
![]()
İnşallah sorunu düzeltip çalışıyor dememişlerdirGönderiyorlar bakalım bu seferde çalışmazsa iade ederim dedim artık![]()
Kargo ulaştı diye mesaj geldikten hemen sonra aradılar ama bilmiyorumİnşallah sorunu düzeltip çalışıyor dememişlerdir![]()
Öyleyse iyi. İnsanın aklına herşey geliyorKargo ulaştı diye mesaj geldikten hemen sonra aradılar ama bilmiyorum![]()
öyle valla bakalım inşallah sorun çıkmaz dahaÖyleyse iyi. İnsanın aklına herşey geliyor![]()
İnşallah canım güzel günlerde kullanöyle valla bakalım inşallah sorun çıkmaz daha![]()
Sağol canım amin inşallahİnşallah canım güzel günlerde kullan![]()
İyi yapmışsın aşkoBulamadılar belki de düğmeyiaçma kapaması var diye söyledim ama
![]()
Enişteye eve WiFi baglatma büyüsü, enterSadece 1 GB hediye veriyor gıcık operatör![]()