- 5 Mayıs 2020
- 13.233
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.822
- 548
taaamaam
![KK60 :KK60: :KK60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taaamaam
Nasılsınız? Herşey yolunda mıBugün de tarifimi yapamadım anneee
Senin tarif ne oldu
Hayırrr yapıcamKalacak o tarif galiba bebeyimmmminik bırakan olursa alacak haberin olsun
iyisiniz dimiii
![]()
İyiyiz bebeyim koşturuyoruz. Sen napıyosunNasılsınız? Herşey yolunda mı![]()
İyiyiz bebeyim koşturuyoruz. Sen napıyosun![]()
Zaman ne çabuk geçiyorHayırrr yapıcam
Bugün yapacaktım ani bir kararla bebeklere beşik almaya gittik. Günler böyle koşturmalı geçiyor![]()
YaaaA yirimmm kiiiiiiiHayırrr yapıcam
Bugün yapacaktım ani bir kararla bebeklere beşik almaya gittik. Günler böyle koşturmalı geçiyor![]()
Günler geçmiyor ama zaman çabuk geçiyor diye Teoman’a bağlamam yok muZaman ne çabuk geçiyorSağlıcakla doğsunlar yatsınlar beşiklerinde
Bende iyiyim şükür![]()
Ben de yarışma heyecanını çok özledim bebeyim, o yüzden yiyemeyeceğim halde yapıcam o kurabiyeyiYaaaA yirimmm kiiiiiii
Sunumlarini ozledik![]()
Yap yap şenlenelimBen de yarışma heyecanını çok özledim bebeyim, o yüzden yiyemeyeceğim halde yapıcam o kurabiyeyi![]()
Yine bilmediğimiz yerden geldi aşkoNereden alıntı buBen bilemedim
![]()
YokKurabiş yok mu yaa
Amin aşkomBugün lise arkadaşım aradı. Rüyasında beni görmüş. Sıkıntıda mısın diyor
O nasıl hissediyor bilmiyorum. Hep hissederHayatımda böyle güzel insanların olması ne kadar güzel
Rabbim karşımıza hep iyi insanlar çıkarsın![]()
Sepet ariyo guzum