Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi Ev yapımı dondurma
- Konu Sahibi Esmrld
- Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Ocak 2019
- 933
- 3.488
- 33
Rica etsem nasil yaptigini anlatirmisin
Ben muzlu dondurma yapıyorum çok lezzetli oluyor tavsiye ederim.
Ben de rica ediyorum, internetteki tarifler karışık geldi bana..
- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
Tabi kızlar mutfak robotunuz varsa çok basit.
4 tane filan muzu doğrayıp buzluğa atın dondurun. Donuk halde çıkarıp robota koyun. Döndürecek kadar süt koyun (1 çay bardağı yeter) muzlar tatlı değilse 1 kaşık bal katabilirsiniz. Sevdiğiniz fındık ceviz parça çikolata gibi şeyler katabilirsiniz. Robotta iyice çekin. Ben o şekilde yumuşak kıvama direkt yemeği seviyorum ama mesela eşim sonrasında 2 saat daha buzluğa koyunca daha çok seviyor. Bir dondurma kabına alıp buzlukta 1-2 saat bekletebilirsiniz.
4 tane filan muzu doğrayıp buzluğa atın dondurun. Donuk halde çıkarıp robota koyun. Döndürecek kadar süt koyun (1 çay bardağı yeter) muzlar tatlı değilse 1 kaşık bal katabilirsiniz. Sevdiğiniz fındık ceviz parça çikolata gibi şeyler katabilirsiniz. Robotta iyice çekin. Ben o şekilde yumuşak kıvama direkt yemeği seviyorum ama mesela eşim sonrasında 2 saat daha buzluğa koyunca daha çok seviyor. Bir dondurma kabına alıp buzlukta 1-2 saat bekletebilirsiniz.
- 10 Ocak 2019
- 933
- 3.488
- 33
Tabi kızlar mutfak robotunuz varsa çok basit.
Şahane görünüyor cok teşekkür ederim
- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
Şahane görünüyor cok teşekkür ederim
Aaa aklıma geldi yemek yarışmasında dondurmalı waffle yapmıştım açtığım konularda görseliyle beraber hazırlanışı var oradan bakabilirsiniz canım
Tatlı Tarifi - Muzlu Dondurmalı Waffle - Pınar Süt Sponsorluğunda
Herkese yeniden merhaba :dondurma: Aslında aklımda dünya mutfağı kategorisinde waffle yapmak vardı ama nasip sütlü tatlıyaymış :KK48: Neyse hemen tarife geçelim... WAFFLE İCİN MALZEMELER - 1 Adet yumurta - 1 Su bardağı şeker - 1 Su bardağı Pınar Sut - 1 paket vanilya - 1 cay kaşığı kabartma...
www.kadinlarkulubu.com
Son düzenleyen: Moderatör:
- 10 Ocak 2019
- 933
- 3.488
- 33
- 31 Ekim 2013
- 21.281
- 71.271
- 798
- 40
Aaaaa ben güzel fikir hem tatlı ihtiyacımızı giderir hem de daha sağlıklı evdekiler için de
Bende geçen sene hep kendimize yaptım bu sene kızımada yapacağım. Biraz daha meşakkatli ama şöyle 2 su bardağı dondurulmuş meyve, mesela önceki gün koyduğum çilek. Dışarıda 5 dakika kadar bekleyip rondaya koyuyorum. 1 paket krema, 1 su bardağı şeker, yarım su bardağı süt, 1 çay kaşığı limon suyu, çimdik tuz. Hepsini geçip büyük bir borcama alıyorum. Üstü streçli atıyorum buzluğa. 2 saate bir komple karıştırıyorum. 4. karıştırmada oluyor artık. Bozulmuyor. Hazır dondurma kıvamında oluyor ve dehşet lezzetli oluyor. Muzlu, çilekli, elmalı ve karpuzlu yaptım. Yalnız karpuza süt eklemedim.
yoğurtlu ev yapımı bebek dondurması tarifi
5 Adımda Evde Besleyici Bebek Dondurması Nasıl Yapılır? - Kadınlar Kulübü
Evde bebekler ve çocuklar için sağlıklı ev yapımı bebek dondurması tarifi! Ev yoğurdu, pekmez/bal ve taze meyvelerle lezzetli bir seçenek.
www.kadinlarkulubu.com
- 2 Temmuz 2023
- 9.253
- 26.053
- 468
2 yas alti bebege bal ve bal katkili urun yedirilmez arkadaslar.
Muzlari (diger meyveleri de ama ezince cok su cikartmayan meyveler gerekiyor bize) dilimleyip donduruyoruz, cikarttigimizda donuk halde yogurtla blenderdan geciriyoruz, alin size mis gibi dondurma.
Yogurt miktarini bebeginizin sevdigi katilikta ayarlayabilirsiniz, mumkun oldugunca suyu cikmamis yogurt tercih edin.
Muzlari (diger meyveleri de ama ezince cok su cikartmayan meyveler gerekiyor bize) dilimleyip donduruyoruz, cikarttigimizda donuk halde yogurtla blenderdan geciriyoruz, alin size mis gibi dondurma.
Yogurt miktarini bebeginizin sevdigi katilikta ayarlayabilirsiniz, mumkun oldugunca suyu cikmamis yogurt tercih edin.
- 7 Mart 2019
- 2.965
- 1.468
- 133
- 32