• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev tutcam yardım lütfeeeeennnn

evi nerden tutmalıyım

• sdsd

OY: 2 66,7%
  • sdsd

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3
Bayram tatilinde gidicem ama fikrim olsun istiyorum çünkü emlakçılar malu en kötüsünü bile yağlayıp ballayıp tutturmaya çalışıyorlar

emlakcilara pek guvenmeyin. sahibinden ilanlar varsa oncelik onlara bakin. tutmadan once mutlaka burdan birde sorun bence . zor uzaktan ev tutmak

Yahu zaten istanbulun her yeri olaylıdır bu bir gerçek. Fakat mesela insanlar olarak farklılık vardır ilçelerde mesela ankaranın sincanındaki insan modelini bilirsiniz çayyolundaki insan modelini bilirsiniz. Ankaranın sincanı istanbulun esenyurdu o şekilde düşünün. Sizin önemli olan rahat etmeniz rahat rahat iş yerinize ulaşıp kazasız belasız eve dönmeniz. O yüzden fazla arayı açmaksızın hastahaneye yakın sitelerden bulunuz. Korkmayın.
Yani ben herhangi bir olayla karşılaşmadım.
Dediğiniz gibi olur inşallah zaten ev yada iş bir şekilde orayla bağım hep olucak benim uğraştım onu en aza indirmek

Ağlayarak uzaklaşmak istiyorum ama çakılı kadro malesef
bozmayin moralinizi. ben 8 yildir burdayim arti cocuklugimda burda gecmisti. susuz yolsuz zamanlarını bile bilirim. uyusturucu alan cok var evet. yolda goruyorsunuz bazen denk geliyor. ama kimseye de zarar verdiklerini daha duymadim. korka korka gezeceginiz bir yer degil yani.

Ağlayarak uzaklaşmak istiyorum ama çakılı kadro malesef
Korkmana gerek yok , tedbirli ol yeter . İstanbul un her yeri aynı artık fakat Esenyurt biraz daha yoğun bu konuda . çoğu maddeyi kullanınca kamyon çarpmış gibi oluyor zaten . Sana birşey yapamazlar ..hastaneye yakın bir yer tercih et ,gündüz evde olmayacaksın zaten .en azından nöbetten dönerken zorlanmazsin. Çantanda biber gazı falan bulundur .yasak artık taşımak ama yapacak birşey yok .Esenyurt sınırlarında kullanırsın sadece .umarım kullanmana gerek kalmaz .biraz madde kullanıcılarını savunuyormuş gibi olucam ( hastanede onlarla birlikte fazla zaman geçirdiğim için biliyorum) , hiç kimseye bir zararları olmuyor kullandıkları vakit .yoksunluk krizine girdiler mi de en fazla bir liran var mı derler ,verir uzaklaşırsın. Basının gözünün sadakası olsun .hoc korkutma kendini .ben onların aralarindayken hamileydim bide .bir keresinde kavga çıktı ,ben zarar görmeyeyim diye çok dikkatli kavga ettiler :) ama çok iğrenç olanları da yok değil ..dikkatli olursan hicbirsey olmaz .ben hoc tanımadığım bir sürü insanı yerde yatarken bulup ne b.k yediğini anlayıp çok kere hastaneye gotursumdur.isteyerek yada istemeyerek kötü bir yola girmişler ,hepsi de pişman .elimizden geldiğince yardım edip kucak açmak gerek aslında

Back