• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev tutcam yardım lütfeeeeennnn

evi nerden tutmalıyım

• sdsd

OY: 2 66,7%
  • sdsd

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3
Cumhuriyet tarafında çok seçenek kalmamış gibi görünüyor. Cumhuriyete alternatif önerdiğiniz başka bi muhiti a var mı peki
cumhuriyet olur guzelyurt olur. beylikduzu de olur e 5 den cok uzaklasmadan tutarsaniz evi sık sık mavi minibusler geciyor ordan. en fazla yarim saate gelirsiniz hastaneye. site mi dusunuyorsunuz. max fiyat ne dusunuyorsunuz.

Bahçeşehir biraz pahalı bir Muhittir ve araba yoksa terstir ulaşıma ,Torium AVM civarıda Esenyurt diye geçer ama fena değildir ,tavsiye ederim ,direk minibüs geçer hastaneye , Beylikdüzü de iyidir.

Bir de akbatı ve güzelyurttan bahsettiler eğe bilginiz varsa oralar nasıl öğrenebilir miyim

A
cumhuriyet olur guzelyurt olur. beylikduzu de olur e 5 den cok uzaklasmadan tutarsaniz evi sık sık mavi minibusler geciyor ordan. en fazla yarim saate gelirsiniz hastaneye. site mi dusunuyorsunuz. max fiyat ne dusunuyorsunuz.
Aslında güvenilir bi yer olsa normal apartmanda düşünebilirim ama ailem ilk görev yerim olması nedeniyle siteye yoğunlaştı biraz. 1000i geçmesin istiyorum

Çok teşekkür ederim
Ama yok illa esenyurttan tutmam daire diyorsanız bir süre de beylikdüzü cumhuriyet mahallesi tarafında kalmıştım innovia diye geçiyordu rezidans oralarda süperdir. Beylikdüzü ve esenyurt zaten yakınlar. Keyif size kalmış.

Ama yok illa esenyurttan tutmam daire diyorsanız bir süre de beylikdüzü cumhuriyet mahallesi tarafında kalmıştım innovia diye geçiyordu rezidans oralarda süperdir. Beylikdüzü ve esenyurt zaten yakınlar. Keyif size kalmış.
Aslında tutarım farketmez olarak bakıyordum konuya ama gözümü çok korkuttular açıkcası

site olarak önay garden ve onun karsisindaki siteler guzel gibi. biraz daha yukarda iski yakininda cok guzel siteler var..biraz daha pahalidir diye dusunuyorum. birde eski siteler de var cumhuriyet mahallesinde hep. onlar da olabilir..gezip gormeniz lazim aslinda

tek mi yasayacaksiniz. sitelede bir arti birler var ama aidatiyla 1000 tl yi geçer. ben size cumhuriyet mahellesini oneririm..ordan cok luks olmayan siteleri de tutabilirsiniz.

Aslında tutarım farketmez olarak bakıyordum konuya ama gözümü çok korkuttular açıkcası
Aslında hastanenin karşısı rezidans mantıklı zaten güvenlikleri var her yerin ,muhit olarak pek tercih edilmesede iş ve ev yaşantınizda rahat edersiniz ,sosyal çevre olarak pek çevreniz olmaz ve çok tekin degildir..hastanedeki görev içinde Allah yardımcıniz olsun o hastaneden mümkün mertebe randevu almayiz çok karışık bir hastane

Bir de akbatı ve güzelyurttan bahsettiler eğe bilginiz varsa oralar nasıl öğrenebilir miyim
akbati esenkentte. ordan da yarimsatte ulasabilirsiniz ama ordan tutmaktansa beylikduzu tarafi daha iyi bence. guzelyurtla cumhuriyrt mahallesi komsu mahalle. cumhuriyet biraz daha beylikduzune dogrudur. guzelyurtta az onun asagisinda hastaneye dogru. o mahallede iyi.

site olarak önay garden ve onun karsisindaki siteler guzel gibi. biraz daha yukarda iski yakininda cok guzel siteler var..biraz daha pahalidir diye dusunuyorum. birde eski siteler de var cumhuriyet mahallesinde hep. onlar da olabilir..gezip gormeniz lazim aslinda
Bayram tatilinde gidicem ama fikrim olsun istiyorum çünkü emlakçılar malu en kötüsünü bile yağlayıp ballayıp tutturmaya çalışıyorlar

Aslında hastanenin karşısı rezidans mantıklı zaten güvenlikleri var her yerin ,muhit olarak pek tercih edilmesede iş ve ev yaşantınizda rahat edersiniz ,sosyal çevre olarak pek çevreniz olmaz ve çok tekin degildir..hastanedeki görev içinde Allah yardımcıniz olsun o hastaneden mümkün mertebe randevu almayiz çok karışık bir hastane
hic katilmiyorim..cok kotu ordaki siteler. hastanenin orasi cok karmasik ve pinar mahallesine de komsu mahalle. site her ne kadar ayri olsa da oraya yuruyecek edecek. bazen olacak nobet tutacak. biraz yukarda kaliyor ordaki siteler cok olmasa da. ordaki yolda yurumektense minibuse binip beylikduzu tarafina gecmesi daha iyi. birde cok katli yaptilar ordaki siteyi. esenyurtta pek cok sitede aslinda deprem acisindan guvenli degil maalesef. o katlar fazla o bolge icin..cok da detayina inemiyorum ama baya baya icini de biliyorum oralarin. insaatlar acisindan da isleyisi biliyorum biraz. ben orda ne hane plusa ne baskasina guvenmem. cok katli olanlarim hicbirine güvenmem acikcasi. deprem gercegi var istanbulun.

Olaylı karışık bir yer rahat edemezsin tarzı konular
Yahu zaten istanbulun her yeri olaylıdır bu bir gerçek. Fakat mesela insanlar olarak farklılık vardır ilçelerde mesela ankaranın sincanındaki insan modelini bilirsiniz çayyolundaki insan modelini bilirsiniz. Ankaranın sincanı istanbulun esenyurdu o şekilde düşünün. Sizin önemli olan rahat etmeniz rahat rahat iş yerinize ulaşıp kazasız belasız eve dönmeniz. O yüzden fazla arayı açmaksızın hastahaneye yakın sitelerden bulunuz. Korkmayın.
Yani ben herhangi bir olayla karşılaşmadım.

Back