merhaba arkadaşlar ben daha öncede sormuştum bu konuyu alsında ama yinelemek istedim.esenyurta atandım ama birçok şey duyduğum için kesin olarak orda ev tutmak istemiyorum.internette beylikdüzü olarak baktığım ilanları arayınca da esenyurtta çıkıyor.çevresinde bildiğim kadarıyla avcılar beylikdüzü bahçeşehir var .sizce bunlardan hangisi daha uygun olur tek vesaitle gidebileceğim yarım saat 45 dk yol sorun değil kafam rahat etsin istiyorum.başakşehir de maxımoon evleri varmış ordan tutsam nasıl olur sizce bayram tatilinde gidip evi halletmem lazım .yardımcı olursanız çok sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ev tutcam yardım lütfeeeeennnn
- Konu Sahibi Gulsaj
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ev #kira #beylikdüzü #esenyurt
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Temmuz 2017
- 282
- 283
- 23
- 3 Temmuz 2017
- 282
- 283
- 23
- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.520
- 333
hangi okul oldugunu soylerseniz yardimci olurum ilceyi iyi biliyorum. ben oraya teksas diyorum ama cok da oyle korkulacak kadar da kotu bir yer degil. bazi mahallelerinden uzak duracaksiniz sadece. maximoon evleri bana guven vermiyor. site dusunuyorsaniz bahcekent evleri guzel gibi gorunuyor. avcilarda guzel. beykent taraflarında da oturabilirisniz. ama ulasim esneyurtun hangi mahllesinde olacaginiza gore degisir
- 1 Aralık 2014
- 271
- 234
- 53
Ben esenyurt devlet hastanesine atandım hastanenin karşısında ak towers varmış ama esenyurtun ortası orası dahangi okul oldugunu soylerseniz yardimci olurum ilceyi iyi biliyorum. ben oraya teksas diyorum ama cok da oyle korkulacak kadar da kotu bir yer degil. bazi mahallelerinden uzak duracaksiniz sadece. maximoon evleri bana guven vermiyor. site dusunuyorsaniz bahcekent evleri guzel gibi gorunuyor. avcilarda guzel. beykent taraflarında da oturabilirisniz. ama ulasim esneyurtun hangi mahllesinde olacaginiza gore degisir
Peki ulaşımı nasıldır esenyurta kolay ulaşım sağlayabilir miyim bahçeşehir xebahçeşehir daha elittir esenyurta göre.. beylikduzunde adakent beykent te iyidir...
Sizin gözlemlediğiniz kadarıyla nasıl bir yerdi Peki herhangi olumsuz bir durumla karşı karşıya kaldınız mıGeliş gidişiniz yakın olsun önemli olan rahatlık. Bende okuluma uzak esenyurtta tutmuştum evimi “hane plus” memnun kalmıştım aslında. Orayı da inceleyebilirsiniz.
Necmi Kadıoğlu Devlet hastanesine atandım fatih mahallesi diye geçiyor sanırımesenyurtun neresine atandiniz. esenkent bogazkoy cumhuriyet mahallesi falan buralarda oturabilirsinizm zaten cumhuriyet mahallesineskiden beylikduzundeydi. sonradanensenyurta baglandi.
Esenyurt devlet hastanesiNereye atandınız.
o taraftaki siteler bana hic guvenli gelmiyor. katalri cok yuksek bir defa. ve mutaahitlerde o ruhsatlari ne sekilde aldi Allah bilir bedava verseler oturmaya cekinirim. sizin icin en guzeli cumhuriyet mahallesi yada beylikduzu. bahceshir tarafindan da gelirsiniz ama o taraf sizi bir sure sonra bunaltir ve genel olarak sehre daha uzaktir. beylikduzu tarafta metrobus var. esneyurt tarafini yani cumhuriyet mahallesi tarafini secerseniz 15 dakikaya gelirsiniz hastaneye. ve o taraf bahcesehire gore daha nezihtir insanlari daha iyidir. 7 den 77 ye yas araliginda ogrencilerim oldu o bolgede. cumhiyet mahallesi kesinlikle her anlamda daha nezih. orda cok guzel siteler var. beykent diye geciyordu sanirim adi. ilce olarak esenyurta bagli ama esenyurt gibi dusunmeyin. zaten dedigim.gibi sonradan esenyurt oldu oralar. marmara park avm civarlarindan ev bakabilirsiniz.Ben esenyurt devlet hastanesine atandım hastanenin karşısında ak towers varmış ama esenyurtun ortası orası da
Hemşireyim ben esenyurt devlet hastanesine atandım hastanenin karşısında ak towers da bi daire buldum aslında ara kat ama esenyurtun ortası gibi güvenemiyorum çok fazlahangi okul oldugunu soylerseniz yardimci olurum ilceyi iyi biliyorum. ben oraya teksas diyorum ama cok da oyle korkulacak kadar da kotu bir yer degil. bazi mahallelerinden uzak duracaksiniz sadece. maximoon evleri bana guven vermiyor. site dusunuyorsaniz bahcekent evleri guzel gibi gorunuyor. avcilarda guzel. beykent taraflarında da oturabilirisniz. ama ulasim esneyurtun hangi mahllesinde olacaginiza gore degisir
hastaneyi biliyorim Allah yardım etsin cok yogun bir hastane. ben ogretmensiniz sandim okul.olarak dusundum direkt. hastane bana yakin oldugu halde ben hep beylikduzu yada avcilara gidiyorum hastane olarak. yogun bir hastane.Necmi Kadıoğlu Devlet hastanesine atandım fatih mahallesi diye geçiyor sanırım
Cumhuriyet tarafında çok seçenek kalmamış gibi görünüyor. Cumhuriyete alternatif önerdiğiniz başka bi muhiti a var mı pekio taraftaki siteler bana hic guvenli gelmiyor. katalri cok yuksek bir defa. ve mutaahitlerde o ruhsatlari ne sekilde aldi Allah bilir bedava verseler oturmaya cekinirim. sizin icin en guzeli cumhuriyet mahallesi yada beylikduzu. bahceshir tarafindan da gelirsiniz ama o taraf sizi bir sure sonra bunaltir ve genel olarak sehre daha uzaktir. beylikduzu tarafta metrobus var. esneyurt tarafini yani cumhuriyet mahallesi tarafini secerseniz 15 dakikaya gelirsiniz hastaneye. ve o taraf bahcesehire gore daha nezihtir insanlari daha iyidir. 7 den 77 ye yas araliginda ogrencilerim oldu o bolgede. cumhiyet mahallesi kesinlikle her anlamda daha nezih. orda cok guzel siteler var. beykent diye geciyordu sanirim adi. ilce olarak esenyurta bagli ama esenyurt gibi dusunmeyin. zaten dedigim.gibi sonradan esenyurt oldu oralar. marmara park avm civarlarindan ev bakabilirsiniz.
- 21 Aralık 2014
- 9.005
- 28.485
- 798
Hayır hiç olumsuz bir durumla karşı karşıya kalmadım. Kaldığım rezidans güzeldi en üst katta tüm manzaraları görüyordum. Rahatlık önemli. Havuzuda vardı.Sizin gözlemlediğiniz kadarıyla nasıl bir yerdi Peki herhangi olumsuz bir durumla karşı karşıya kaldınız mı
İnsanlarıyla haşır neşir değildim.
Çok teşekkür ederimHayır hiç olumsuz bir durumla karşı karşıya kalmadım. Kaldığım rezidans güzeldi en üst katta tüm manzaraları görüyordum. Rahatlık önemli. Havuzuda vardı.
İnsanlarıyla haşır neşir değildim.