Ev Tipi Voit Plates Cihazı İle İlgili Sorular

CaNeLa

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
81
11
Pilates ile profesyonel anlamda uğraşan arkadaşlara bir sorum olacak.

Evde kullanılan pilates cihazlarından birini (voit pilates cihazını) uygun fiyata buldum ve satın almak istiyorum. Ama hiç pilates tecrübem olmadı. Sakatlanma riski de gözümü korkutmuyor değil. Bir de tabii işe yarayıp yaramayacağı da düşündürüyor. Lütfen beni bu konuda aydınlatır mısınız?

Şimdiden çok teşekkürler

Son düzenleme:
Spor konusunda özellikle de plates konusunda uzman olan birileri hafta sonu KK'yı okumuyor mu? Yukarıda bahsi geçen ev tipi plates aleti hakkında halen yorum bekliyorum. TV programlarında birkaç kişinin evinde gördüm. Hatta onlar yaparlarken de bacak içini ve kalçayı nasıl çalıştırdığından bahsettiklerini de çok iyi anımsıyorum. Ama bu ürün de her ne kadar benzer niteliklere sahip olsa da bir bilene danışmadan satın almak istemem doğrusu...

50 mesajı doldurma gibi bir sınırlama getirildiği için "antrenör" rumuzlu üyeye özel mesaj da gönderemiyorum. Konu ile ilgilenen ve 50 mesajı aşan birileri varsa, lütfen yukarıdaki mesajı özelden "antrenör"e sorabilirler mi? Bu hepimizin işine yarayacak bir konu...

sistem hatası nedeni ile tekrar edilen mesaj

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…