Ben Philips lumea ıpl kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim koyu bölgeleride görüyor ışıklı bir ortamda yaparsanızMerhaba, ben 22 yaşındayım daha önce bir merkezde lazere gitmedim. IPL cihazları birkaç aydır duyuyorum ama şu son zamanlarda çok almak istiyorum. Esmere yakın bi tenim var tüylerim koyu siyah, kökü de kalın. Braun Silk Expert Pro 3 almayı düşünmüştüm ama genitalde görmüyor diyenler olmuş tereddütte kaldım. Diğer cihazlar genitalde esmerse de görüyor mu hangileri görüyor acaba? Bir merkeze ben mahremiyet sebebiyle gitmedim açıkçası çok utangaç birisiyim ben de o yüzden bu cihazlardan almak istiyorum...
Ne kadar sıklıkta yapmanız gerekiyor, tüyleriniz kalıcı olarak gitti mi yoksa vücudunuza da bağlı ama arada bir yapıyotr musunuz?Ben Philips lumea ıpl kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim koyu bölgeleride görüyor ışıklı bir ortamda yaparsanız
Philips lumeanın kendine özel bir uygulaması var play store de uygulama sizi kullanma sıklığına göre yönlendiriyorNe kadar sıklıkta yapmanız gerekiyor, tüyleriniz kalıcı olarak gitti mi yoksa vücudunuza da bağlı ama arada bir yapıyotr musunuz?
Rica ederim ne demek inşallah faydasını görürsünüz
Merhaba bende dün aldım ama bir kaç yerde okudum kullanılan bölgelerde siyah kıl kökleri görünüyormuş sizde de oldumu bu durum ?Ben Philips lumea ıpl kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim koyu bölgeleride görüyor ışıklı bir ortamda yaparsanız
Merhaba ben 3 yil kullandim oyle bir sorun yasamadim.Merhaba bende dün aldım ama bir kaç yerde okudum kullanılan bölgelerde siyah kıl kökleri görünüyormuş sizde de oldumu bu durum ?
Bende 4 senedir kullanıyorum ama öyle bir problem yaşamadımMerhaba bende dün aldım ama bir kaç yerde okudum kullanılan bölgelerde siyah kıl kökleri görünüyormuş sizde de oldumu bu durum ?
Kese felan yapın deniyor ondan sordum teşekkür ederimMerhaba ben 3 yil kullandim oyle bir sorun yasamadim.
Teşekkür ederim kese felan kullandınızmı?Bende 4 senedir kullanıyorum ama öyle bir problem yaşamadım
Rica ederiim yok kullanmadımTeşekkür ederim kese felan kullandınızmı?
Iyi olur ama gerek yok bence puruzsuz oluyor duzenli kullandiginiz surece merak etmeyinKese felan yapın deniyor ondan sordum teşekkür ederim
Merhaba hangi modelini kullanıyorsunuz?Bende 4 senedir kullanıyorum ama öyle bir problem yaşamadım
Merhaba philips lumea ıpl kullanıyorumMerhaba hangi modelini kullanıyorsunuz?
Ben Philips lumea ıpl kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim koyu bölgeleride görüyor ışıklı bir ortamda yaparsanız
Merhabaa yüz bölgemde çok yoktu jiletlemeden direk kullandım kendiliğinden döküldü zatenMerhaba yüz bölgesine nasıl kullandınız jiletleyerek mi
Sizin ki hangi modeli ?Ben Philips lumea ıpl kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim koyu bölgeleride görüyor ışıklı bir ortamda yaparsanız