Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elinde ev tipi ana kucağı olan var mı? msjlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Eki Görüntüle 866525 Eki Görüntüle 866526
DOLL SALINCAK/ANA KUCAĞI B62
- 9 kg kadar kullanabilme özelliği
- Neşeli melodiler
- Sallanma özelliği sayesinde rahat uyku
- Çıkarılıp yıkanabilen kumaş
- Kafa koruma yastığı
- Peluş oyuncaklı ön bar
- 5 noktalı emniyet keme
ne kadar bbunun fiyatı
6-7 ay önce 200 tl gibi bi fiyata almıştık.yarı fiyatına vermeyi düşünüyordum ama gerçekten almayı düşünen olursa dahada uygun bi fiyata verebilirim..maksat değerlenmiş olsun :)
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=830710&d=1381688623 cnm bi arkadas satiyodu guvenle alisveris yapabilirsin.. belkihosuna gider. Linki kopyaladi, bi goz at istersen...
özel mesaj gönderemediğim için buradan yazıyorum:) en son 70 e bırakırım sizede uygun gelirse.dediğim gibi temiz bi ürün garanti verebilirim :)
Kargo size ait olacak almayı düşünürseniz, Balıkesir'den ptt ile kargo yaklaşık 30 tl civarı tutuyor.kargo sizden olacaksa almak istiyorum.
o zaman fazla gelir canım,alamam.konu başlığında da yazdığı gibi uygun olsun istiyorum.teşekkürlerKargo size ait olacak almayı düşünürseniz, Balıkesir'den ptt ile kargo yaklaşık 30 tl civarı tutuyor.
anladım canım. şehirler arası uzak geldi, kargoyu ben karşılasam bu defada bana uymucak :) neyse inş. istediğin gibi bişey bulursun..o zaman fazla gelir canım,alamam.konu başlığında da yazdığı gibi uygun olsun istiyorum.teşekkürler
Ben de var papettonun yaklasik uc ay once almistik hediye salincak gelince kullanmadik titresimli müzikli
Yeni gibi duruyor temizdir cizigi bile yok dusunursen ben istanbuldayim mesaj atarsin