- 12 Nisan 2016
- 1.088
- 795
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nereden ve ne kadara aldınız acaba ?babyplus 6sı 1 arada anakucağını aldım ben çok kullanışlı. hem beşik gibi oluyor, hem oturabiliyor.Eki Görüntüle 1818538
evet dikkatimi çekti benimde düşmez mi sanki yanlarında koruma yoktuBende chicco balloon ürününü aldım. kumaşının dokusu , titreşimli olması ve pratik olması , odadan odaya taşıma kolaylığı ürünün güzel özelliği. 229 TL aldım chicco mağazasından .
Emniyet kemeri var canım üstündeevet dikkatimi çekti benimde düşmez mi sanki yanlarında koruma yoktu
bu değilmi evet bende bunu ilk beğendim sadece o yanları korkutmuştu... bazıları aşırı pahalı onlara hiç bakmadım bile içim kalır diye ( 4 moms )Emniyet kemeri var canım üstünde
Merhaba bende 4 moms ve nuna leaf in manyetik olan ev tipi ana kucağıni beğendim. Fakat daha civil civil bişey istiyorum. Bir de kullanışlı olur mu olmaz mı bilmediğim icin absürt bir fiyat vermek istemiyorum. Resmini bulup eklerim birazdan. Bu ay ki alışveriş kotamı doldurdum pusetle. Önümüzdeki aya inşallah alicam. :) Fiyatı da n11 de 150 lira indirimli olan sayfalarda.bu değilmi evet bende bunu ilk beğendim sadece o yanları korkutmuştu... bazıları aşırı pahalı onlara hiç bakmadım bile içim kalır diye ( 4 moms )
Eki Görüntüle 1820528
4 moms 1000 tl civarıydı bana fazla geldi açıkcası aman aman da geniş gelmedi zaten eşimde fiyatına yuhhh deyince yönümü çevirdim peki bu ne ? 150 çok uygun
Baby max br 240 galiba titreşim özelliği var sallanmiyor. Diğer sallanan lar da çok yer kaplıyor bana cazip gelmiyor. Bunu alınca kullanmazsa acımam en azından diye dusunuyorum. :)4 moms 1000 tl civarıydı bana fazla geldi açıkcası aman aman da geniş gelmedi zaten eşimde fiyatına yuhhh deyince yönümü çevirdim peki bu ne ? 150 çok uygun
Canim yeni gordum biraz gec oldu ama. Ben e- bebekten aldim. 229 lira. Cok kullanisli. Uzun sure kullanilabiliyor. Sonradan oturur pozisyona gecirebiliyosun.nereden ve ne kadara aldınız acaba ?