S sode Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2009 15 0 86 İstanbul 16 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi sode #1 anadulu yakası ev temizlik işine ihtiyacım var bu konuda yardım ederseniz sevinirim a.s.
H hoyuelo Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2010 9 0 86 İstanbul 29 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sode #2 merhaba, bende evime haftada 6 gun gelebilecek aylikla calisabilecek birisini ariyorum. is arayisiniz devam ediyorsa gorusebilirmiyiz
merhaba, bende evime haftada 6 gun gelebilecek aylikla calisabilecek birisini ariyorum. is arayisiniz devam ediyorsa gorusebilirmiyiz
B beril_m Guru Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2009 53 0 286 İzmir 2 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sode #3 hoyuelo .!.: merhaba, bende evime haftada 6 gun gelebilecek aylikla calisabilecek birisini ariyorum. is arayisiniz devam ediyorsa gorusebilirmiyiz Genişletmek için tıkla... benim devam ediyor görüşmek isterim
hoyuelo .!.: merhaba, bende evime haftada 6 gun gelebilecek aylikla calisabilecek birisini ariyorum. is arayisiniz devam ediyorsa gorusebilirmiyiz Genişletmek için tıkla... benim devam ediyor görüşmek isterim
acuns Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Kasım 2008 102 0 96 49 İstanbul 19 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi sode #4 beril_m .!.: benim devam ediyor görüşmek isterim Genişletmek için tıkla... bana da temizliğe gelebileceğini söylemişsin ama izmirde yaşıyorsun nasıl olacak o????
beril_m .!.: benim devam ediyor görüşmek isterim Genişletmek için tıkla... bana da temizliğe gelebileceğini söylemişsin ama izmirde yaşıyorsun nasıl olacak o????
guzel1980 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2009 38 1 96 İstanbul 6 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sode #5 nerede oturuyorsunuz acaba?
guzel1980 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2009 38 1 96 İstanbul 9 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi sode #6 tabi olur sizinle nasıl iletişime geçeceğim ben mail adresimi versem size olurmu?aysunb80@hotmail.com
tabi olur sizinle nasıl iletişime geçeceğim ben mail adresimi versem size olurmu?aysunb80@hotmail.com
L lilipar Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2012 18 0 36 İstanbul 7 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sode #7 Anadolu Yakası Kadiköy Haftada 2 Yarım Gün Temizlik yapacak Arkadaş Arıyoruz. 3+1 Evimiz Fiyat bilgisi rica edebilirmiyim. Teşekkürler Not:Fiyatı Özeldende bildirebilirsiniz. Mail Adresim birgull@msn.com
Anadolu Yakası Kadiköy Haftada 2 Yarım Gün Temizlik yapacak Arkadaş Arıyoruz. 3+1 Evimiz Fiyat bilgisi rica edebilirmiyim. Teşekkürler Not:Fiyatı Özeldende bildirebilirsiniz. Mail Adresim birgull@msn.com