Görümcemlerle aramız iyi doğum öncesi temizliğimi onlar yaptı , doğumda sabah kadar koridorlarda uyudular beklediler , doğum sonrası bana baktılar ,annem memlekete gitmişti çünkü . Benim anne tarafımdan ne teyzem ne kız kardeşim ne bi doğru düzgün akrabam var , annem de elinden geldiğince işte zaten sorunlu bi kadın koşullu sevgi veren bi çok travma yaşatmış biri bana . Eski sorularımdan da bilirsiniz , kendisi kuran hocası olmasına rağmen torununun mevlidini okumak istemedi , ablanlara sor yok o taraf hoca getirir belki felan dedi , herkesinkini okuyorsun asıl torununu oku dediğimde ben anneanneyim kimse okumazsa ben okurum dedi .Bu evlilikte bi çok kez zor zaman geçirdim hiçbirinde evime gelmedi şimdi torunu oldu diye haftada bir gelmek istiyor ama ben onu görünce kötü hissediyorum , görümcelerde şahit oldu bi kaç bozuşmamızq sorunlu biri annem ..Bebek mevlidi yapıcam dediğim gibi yine görümcelerden mi yardım iştiyim ilerde lafı olur diye de biraz çekiniyorum ama 2 aylık doğum yaptım tek başıma da cam felan yapamam napayım sizce