• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev temizliği

Ya kızlar ben ev temizlemekten nefret ediyorum. Hele tuvalet lavabo temizlerken bildiginiz tiksiniyorum.
Annem çok temiz bir kadin ve hep evi kendi temizlerdi. Temiz eve aliskinim ama gel gör ki ev kendi kendine temizlenmiyormuş.
Mutfak işine bayilirim bulaşik yemek pek sorun etmem ama ah o süpürmek toz almak :KK14:
Şu an evi b.k götürüyor ve yarin misafirim var saat 1 oldu hala kalkip ev temizleyeceğim :KK12:
Bu işi sevmenin bir yolu var mi ya
Müzik aç :KK71::KK73:

Evdeysen eger kendini sıkmadan şartlamadan yavas yavas yap . bor gun kapi sil bir gun cam sil ama ole bir gun onceden planlamadan aklna geldigi an kalk sil

Bende ne kadar temizlik yaparsam yapiyim ev hep daginikmos gibi geliyor bana buda beni delirtiyor

Ya kızlar ben ev temizlemekten nefret ediyorum. Hele tuvalet lavabo temizlerken bildiginiz tiksiniyorum.
Annem çok temiz bir kadin ve hep evi kendi temizlerdi. Temiz eve aliskinim ama gel gör ki ev kendi kendine temizlenmiyormuş.
Mutfak işine bayilirim bulaşik yemek pek sorun etmem ama ah o süpürmek toz almak :KK14:
Şu an evi b.k götürüyor ve yarin misafirim var saat 1 oldu hala kalkip ev temizleyeceğim :KK12:
Bu işi sevmenin bir yolu var mi ya
resmen benı anlatmıssın. annem cok titiz bi kadındı ev her zaman derlı toplu temız olurdu. 3 kız kardesız en ufagı benım ablamlara bıraz ıs yaptırırdı ama bana hıc yaptırmadı:) gel gör ki evlendım ama ne ev ısı ne yemek ne makınaları acmayı bılıyodum.. yemege hemen alıştım yetenegım varmıs ama 2 sene oldu hiiiiiiç evi işi yapasım yok. 15 kadın alıyorum buyuk temızlıgı yapıyo haftada ıkı kere makına yapıp yemekleri yapıyorum o kadar. eşimde alıştı artık napim tembelsın degışmıcek bu barı kadın temızlesın der güler:)))

sanki her an misafr gelecekmiş gibi düşün baya işe yarıyor bende senin gibiyim üşengeçim ama temizleyince de baştan sağma yapmam

yok valla, ben de hiç sevmem ama el mahkum yapıyoruz. hem temizledikten sonraki his paha biçilemez, pırıl pırıl tuvalet, mis gibi kokan oda. neredeyse her gün temizliyorum ben daha temizken, böylece hiç iş hiç bir zaman gözümde büyümüyor.. evin pislenmesine hiç olanak vermiyorum :D

tuvaletınız ıcın sifonun ıcıne atılan mavı kapsuller var cok ıse yarıyor kuvet ve banyo temızlıgındede her dustan sonra azıcık camasır suyu buyuk fırca yardımıyla surup bıde duruladınızmı ısınız bıter bırıkme yapmadıgı ıcın temızlerken tiksinmezsınız

Ben ütü yapmak ve mutfak dolabı silmek hariç çok severim ev temizlemeyi. ilk önce malzemelerimi ortaya hazırlarım müziğimi açarım hazır mısınız gençler temizliğe derim :KK70: dışarıdan birisi duysa görse bu kız deli süpürgeyle viledayla konuşuyor diyecek diye ödüm kopuyıor:KK70: ilk halılarım odaların ortasında olduğu için halılarımı kaldırıyorum balkondan silkeliyorum. daha sonra süpürgeyle bütün odaları süpürüyorum sonra toz bezi ve cam sille silinecek yerleri siliyorum. en son viledaya su yapıyorum. oturma odası salonu ilk suyla siliyorum. antreyi ve mutfağı ikinci suyla siliyorum. bangır bangır müziğe eşlik ederek daha eğlenceli oluyor. banyo tuvalet temizliği en kolayı bana göre. banyodaki klozet takımımı kaldırıyorum küçük bir hortumum var birde araba yıkanan fırcalardan banyo fırçası yaptım. kovanın içine yüzey temizleyici döküyorum köpürte köpürte bütün fayansları fırçayla yıkıyorum muslukları cifliyorum süngerle. klozete domestos koyuyorum her yerine sıkıyorum onuda tuvalet temizleme fırçam var ayrıca onunla fırçalıyorum.en son hortumla heryeri yıkıyorum çekpas la suyunu aktıyorum bitiyor :KK69:
Helal olsun arkadaşım sana....

çeşitli alternatifler var benzer kızlar ama ben gelhemen diye bir uygulamadan memnun kaldım. öneririm.

Tuvalet banyo temizlemekten bir insan neden tiksinkr anlayamiyorum zaten temiz kullanirsan temiz kalıyor dusa kabinde saç bırakmayın saciniz dökülmesin diye havlu sarın tuvaleti temiz kullanin kirlenirse anında temizleyin, 3 günde bir camasir suyu döküp bekleyip suyla duruluyorum 15 dakikamı dahi almıyor. Onun disinda robot süpürge alın hem süpürüp hem siliyor. Toz almıyorum hem sevmiyorum hem de tozlanacak sehpa vs.. yok masam kirlenirse islak mendille silerim sadece.Ben de mutfak isinden nefret ederim yemek yap sofrayi kur sofrayi topla bulaşıklari yika makineyi bosalt masayı sil bankonun üstünü süngerle sil durula cek yemek tencerelerini ayarla dolabı düzenle ocagı sil bitmiyor :bicak:

Back
X