- 1 Ağustos 2015
- 10
- 8
- 1
- 40
- Konu Sahibi Pekpekipek
Ahh super fikirgel sen benim mutfak islerimi yap ben senin lavabonu tuvalatini temizlerim :))) bence en kolayi ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh super fikirgel sen benim mutfak islerimi yap ben senin lavabonu tuvalatini temizlerim :))) bence en kolayi ..
Ahh super fikir
Canim bende fayanslari cillit bang yada vim banyo icin olan ile siliyorum cok kolay ve tertemiz oluyor. Fisfisliyorum sonra bi sungerle ovuyorum, dus basligini alip su dokuyorum ustune sonra da kuru bezle siliyorum. Eger vaktim varsa ve parlasin istiyorsam cam sil sikiyorum kuru bezle silmeden en son.Saplı fırça dediğin hani şu araba yıkadığımız fırça mı? Banyodaki duvar fayanslarını onla ciflesek sonra yüzey temizliyiciyle ve cam beziyle silsek cillop gibi olur mu ki acaba
Araba fırçalarının daha uçakları var ev için onu al onunla fayanslarsan temizle. Bulaşık fırçası varya onlardan da al lavabo içi düşakabin içini de onunla çitine oh elin bi yerden değmeden temizlemiş olursun :)Saplı fırça dediğin hani şu araba yıkadığımız fırça mı? Banyodaki duvar fayanslarını onla ciflesek sonra yüzey temizliyiciyle ve cam beziyle silsek cillop gibi olur mu ki acaba
Ya ben onları da denedim ama özellikle yere doğru olan yerlerde fayans parlıyor ,derz araları beyazlamıyor.Çok aşınmış sanırım,en son usta çağırıp tekrar doldurtacağımDerz kalemleri var,onlar işimi çözdü aslında ama ne yazık ki 1 ay dayandıCanim bende fayanslari cillit bang yada vim banyo icin olan ile siliyorum cok kolay ve tertemiz oluyor. Fisfisliyorum sonra bi sungerle ovuyorum, dus basligini alip su dokuyorum ustune sonra da kuru bezle siliyorum. Eger vaktim varsa ve parlasin istiyorsam cam sil sikiyorum kuru bezle silmeden en son.
Evet eski ise o aralar oyle kotu olabiliyor ona sanirim ustadan baska care yok. Annemin evindeki fayanslarda oyleydi bekarken disfircasiyla o aralari saatlerce temizledigimi bilirim ama sonuc ayniydiYa ben onları da denedim ama özellikle yere doğru olan yerlerde fayans parlıyor ,derz araları beyazlamıyor.Çok aşınmış sanırım,en son usta çağırıp tekrar doldurtacağımDerz kalemleri var,onlar işimi çözdü aslında ama ne yazık ki 1 ay dayandı
canım ben o saplı araba yıkanan fırçalarla yıkıyorum banyomu. fırçayı bazen yüzey temizleyici ve domestos koyduğum su dolu kovaya batırıp köpürtüp siliyorum bazende fırçayı ıslatıp cif döküyorum onunla bütün duvarları cifliyorumSaplı fırça dediğin hani şu araba yıkadığımız fırça mı? Banyodaki duvar fayanslarını onla ciflesek sonra yüzey temizliyiciyle ve cam beziyle silsek cillop gibi olur mu ki acaba
Ya kızlar ben ev temizlemekten nefret ediyorum. Hele tuvalet lavabo temizlerken bildiginiz tiksiniyorum.
Annem çok temiz bir kadin ve hep evi kendi temizlerdi. Temiz eve aliskinim ama gel gör ki ev kendi kendine temizlenmiyormuş.
Mutfak işine bayilirim bulaşik yemek pek sorun etmem ama ah o süpürmek toz almak
Şu an evi b.k götürüyor ve yarin misafirim var saat 1 oldu hala kalkip ev temizleyeceğim
Bu işi sevmenin bir yolu var mi ya
hah ben gonulluyum sekerim..doldurmaktan nefret ederim bende...ütülerinizi ben yaparım ama allah rızası için biri gelsin şu bulaşık makinesini boşaltsın kirlileri doldurmak bile bu kadar zoruma gitmiyor yahu..