- 1 Ağustos 2015
- 10
- 8
- 1
- 40
- Konu Sahibi Pekpekipek
-
Kadın tutun. Yarın için geç kaldınız ama.Ya kızlar ben ev temizlemekten nefret ediyorum. Hele tuvalet lavabo temizlerken bildiginiz tiksiniyorum.
Annem çok temiz bir kadin ve hep evi kendi temizlerdi. Temiz eve aliskinim ama gel gör ki ev kendi kendine temizlenmiyormuş.
Mutfak işine bayilirim bulaşik yemek pek sorun etmem ama ah o süpürmek toz almak
Şu an evi b.k götürüyor ve yarin misafirim var saat 1 oldu hala kalkip ev temizleyeceğim
Bu işi sevmenin bir yolu var mi ya
Bende senin gibiydim ama temiz ev düzenli ev resimlerine bakıp bakıp sevdim temizliği :) hala tuvalet banyodan tiksinirim onun için de uzun saplı fırça ve eldiven işimi Görüyor :)Ya kızlar ben ev temizlemekten nefret ediyorum. Hele tuvalet lavabo temizlerken bildiginiz tiksiniyorum.
Annem çok temiz bir kadin ve hep evi kendi temizlerdi. Temiz eve aliskinim ama gel gör ki ev kendi kendine temizlenmiyormuş.
Mutfak işine bayilirim bulaşik yemek pek sorun etmem ama ah o süpürmek toz almak
Şu an evi b.k götürüyor ve yarin misafirim var saat 1 oldu hala kalkip ev temizleyeceğim
Bu işi sevmenin bir yolu var mi ya
Saplı fırça dediğin hani şu araba yıkadığımız fırça mı? Banyodaki duvar fayanslarını onla ciflesek sonra yüzey temizliyiciyle ve cam beziyle silsek cillop gibi olur mu ki acabaBende senin gibiydim ama temiz ev düzenli ev resimlerine bakıp bakıp sevdim temizliği :) hala tuvalet banyodan tiksinirim onun için de uzun saplı fırça ve eldiven işimi Görüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?